'For lækker til love'-Simona slår fast: Jeg skal aldrig have børn

Der er flere årsager til, at Simona ikke ønsker at blive mor.

Netop nu kan vi følge 19-årige Simonas jagt efter kærligheden i Viafree-programmet 'For lækker til love'.

Hun har et helt klart billede på, hvilken fyr hun leder efter, og målet er ikke at finde en, hun kan have det sjovt med, men derimod en, hun kan slå sig ned med resten af livet. Hun har dog langtfra planer om at stifte familie med drømmefyren.

LÆS OGSÅ: Lenny og Philip vender tilbage til skærmen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne indrømmer: Jeg røg hash hver dag

- Jeg vil rigtig gerne giftes, og det betyder meget for mig, da jeg gerne vil, at en mand investerer noget i vores fælles kærlighed. Det er dog et helt klart no go, hvis en mand har børn. Jeg vil nemlig ikke have børn, heller ikke mine egne. Der er ikke plads til børn i mit liv. Jeg er både travl, går meget efter det, der betyder noget for mig, og så er jeg også bare bange for at få børn, fordi jeg selv har oplevet ting i en meget tidlig alder. De ting gjorde, at allerede da jeg var helt ung, besluttede jeg mig for, at jeg ikke ville have børn, fortæller Simona ærligt.

- Jeg har desuden også svært ved at få børn, så det er nok bare min skæbne, at jeg ikke skal have børn.  I det her liv har jeg tilsidesat mig selv rigtig meget, og jeg tror ikke, jeg skal sætte noget barn i verden for at tilsidesætte mig selv. Jeg har brug for at fokusere på mig, for der var aldrig nogen, der fokuserede på mig, da jeg havde brug for det, fortsætter hun.

Se Simona i 'For lækker til love' på Viafree.

LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud efter brud: Jeg føler mig dum og til grin