Foto: TV3
Foto: TV3

'For lækker til love'-Panda: Drømmepigen er klog

DJ'en Panda skal have en pige, der ikke bliver misundelig, når han flirter bag DJ-pulten, og så skal hun have noget mellem ørerne.

I 'For lækker til love' leder den ærlige Panda efter den helt rigtige pige. En af de

vigtigste faktorer for den kræsne single er, at hans kommende kæreste er klog - og så spiller hårfarven ikke den store rolle.

- Jeg har ikke noget imod blondiner. Jeg kan godt lide dem og falder tit for blondiner. Tre ud af fire af mine tidligere forhold har været med blondiner. Dog skal personen bare ikke være overdrevet blondine-dum, fortæller Panda og uddyber:

- Jeg oplever tit, at blondiner spiller på hårfarven. Mange spiller dumme i stedet for at udvise deres intelligens.

LÆS OGSÅ: Gustavs date i vild forvandling

Falder for brunetter

Den flotte fyr ved dog udmærket godt, hvilken type pige han går efter, og når det drejer sig om en kommende kæreste, så er kravene tårnhøje.

- Er du blondine og er sjov, har humor, ikke spiller dum og virkelig kan fange min interesse for mig som person mentalt, så kan du sagtens fange min opmærksomhed og interesse uden problemer, slår han fast.

Den kræsne singlefyr forstår ikke, hvorfor nogle blondiner spiller dummere, end de er. Derfor falder han oftest for brunetterne, som ifølge DJ'en lige er tanden frækkere og ikke er bange for at vise, at de har noget mellem ørerne.

LÆS OGSÅ: Toptrimmet Gustav

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.