Foto: TV3
Foto: TV3

'For lækker til love'-Mikkel: Jeg er mig selv

Endelig er det tid til endnu en sæson af 'For lækker til love', og det bliver til et gensyn med både gamle kendinge og nye kræsne singler.

Når det første afsnit af det underholdende dating-program ruller over skærmen, kommer seerne blandt andet til at møde Mikkel Serwin. Og den charmerende fyr ved udmærket, hvad seerne kan forvente sig af ham.

- Seerne skal glæde sig til at se en person, som er sig selv og har sine krav til en pige - men derfor gør jeg ikke grin med mine dates, som, jeg føler, mange af de andre gør, siger han til Realityportalen.dk.

Drømmepigen har gode former

Kendetegnende for 'For lækker til love'-deltagerne er, at de ved, hvordan en kommende kæreste skal være og se ud. Og Mikkel er selvfølgelig ingen undtagelse, når jagten indledes i det populære dating-program.

- Jamen et lækkert udseende er en pige med gode former - dog ikke fedt - og nogen gode bryster. Og så skal det være en person, som jeg kan føle mig godt tilpas med og få mig til at grine, siger han og fortsætter.

- Og så skal det være en, man har lyst til at vågne op med og bare ikke kan lade være med at se på.

LÆS OGSÅ: Melanie er ikke længere 'For lækker til love'

Regner med blandede reaktioner

I et program som 'For lækker til love' vil der altid være nogen, som enten vil hade eller elske én - og de reaktioner er den nye 'For lækker til love'-fyr spændt på.

-  Jeg tror, at det er meget forskelligt (red. hvordan folk vil reagere). Nogen vil nok tænke 'slap lige af, Karl smart', og andre vil kunne lide mig for min personlighed, og den måde jeg er på i programmet.

Se med i aften, når første afsnit af 'For lækker til love' sæson 4 ruller over skærmen. Det er klokken 21:00 på Tv3.

Men allerede nu kan du få et smugkig på aftenens afsnit. Se klippet herunder:

LÆS OGSÅ: 'Dagens Mand'-Kay scorer på charmen

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.