Foto: TV3
Foto: TV3

'For lækker til love'-Kay spiller på flere heste

Kay dater igennem i jagten på kærligheden - og faktisk nøjes han ikke med at date én.

Singlerne i 'For lækker til love' er kræsne og eftertragtede - og så har én af dem svært ved at holde sig til én dame.

- Jamen, jeg har lige datet Kay i næsten to måneder. Vi var sammen næsten hver dag, lige indtil en dag, hvor han valgte at holde en fest, som jeg ikke kunne komme til, siger Charlotte Holck Nielsen til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Han valgte så at invitere min gode veninde, Melissa, fra 'Paradise Hotel' og hendes kæreste Mikkel. Dagen efter kunne de så ringe mig op og fortælle, at Kay havde en anden dame på besøg til festen, som han også så.

LÆS OGSÅ: Glimtet i øjet kunne ikke køre den hjem for Kay

Havde det dejligt sammen

Selv om Charlotte er skuffet over Kay, fordi han ikke kunne holde sig til hende, så er der ingen tvivl om, at hun har nydt tiden sammen med 'For lækker til love'-fyren.

- Han er en dejlig person med et dejligt humør - og vi havde det pisse godt, fortæller Charlotte, der ikke vil udelukke, at Kay kan rette op på sin fejl.

Charlotte og Kay stoppede med at se hinanden for halvanden uge siden, og det ærgrer Charlotte, for hun følte, at de havde noget særligt sammen.

LÆS OGSÅ: Gustav jubler over sin single

Kay: Vil gøre det igen

Kay bekræfter, at han inviterede en anden pige til festen, fordi Charlotte var forhindret i at deltage. Kay ville nemlig finde ud af, hvordan den anden pige var, når hun fik lidt at drikke.

- Jeg skal ikke stå til ansvar for nogen. Man er nød til at se nogen forskellige piger, hvis man vil finde den rette. Men jeg fik da en ordentlig sviner for det, og det kan jeg også godt forstå, siger Kay, der erkender, at han i en uges tid havde set to piger.

Efterfølgende har 'For lækker til love'-fyren måttet indse, at ingen af pigerne var kærestepotentiale.

- Der var intet seriøst mellem Charlotte og jeg. I dag er vi venner, men bare uden fordele. Jeg står ved det, som jeg har gjort - og jeg kunne godt finde på at gøre det igen, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Melissa og Mikkel afslører: Her mødte vi hinanden

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.