Foto: Bjørn Hvidsteen/Realityportalen
Foto: Bjørn Hvidsteen/Realityportalen

'For lækker til love'-Julie for dullet til Christiania

I går i 'For lækker til love' var Julie for første gang på date på Christiania, hvor hun føler sig for dullet til at være.

Overklassepigen Julie von Lyck fra ’For lækker til love’ var i gårsdagens afsnit på date med Martin på Christiania. Selvom Julie i programmet lader til at hade stedet, er det måske et lidt karikeret billede, men hun synes ikke, at hun passer ind på Christiania.

- Det er ikke et sted, jeg ville komme, hvis jeg ikke kendte nogen derude, udover hvis der var en god koncert om sommeren. Det er ikke så meget mig at ryge hash, men jeg dømmer ikke andre, der gør det. Jeg er malplaceret der ude, når jeg kommer helt dressed up. Jeg passer ikke ind, jeg er alt for dullet, siger Julie, og fortsætter:

-  Folk befinder sig også meget udenfor på Christiania, og jeg er ikke så meget et udendørsmenneske.

LÆS OGSÅ: Julie afviser bryllups-planer: Jeg skal ikke giftes

Jeg troede Christiania var farligt

Julies opfattelse af fristaden har dog rykket sig en del. For nogle år tilbage troede Julie, at Christiania var noget helt andet, end hun senere har fundet ud af.

- Første gang jeg var der, var jeg meget utryg derude og troede, det var farligt. Der er intet farligt, og det er ikke et narkosted, men i mine øjne et hyggeligt sted, hvor folk slapper af og ryger noget hash. Det er faktisk en rigtig hyggelig stemning og utrolig søde mennesker. Det er et lille lukket ”samfund”, men folk er ikke fjendtlige. Der er bare sådan en rigtig afslappet stemning, siger hun og afslører, at der er i et tilfælde, hvor hun ville passe ind på Christiania:

- Skulle jeg gå noget sted hen en søndag uden makeup, uden at føle mig dømt eller nedstirret, så ville det være Christiania

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Kay spiller på to heste

En date på Christiania duer ikke

At Martin hentede Julie på en Christianiacykel og tog hende med i uvante omgivelser, slog Julie ud af kurs. Reality-stjernen vil ikke afvise, at hun havde været mere imponeret over en anden slags date, et andet sted.

- Jeg tror selvfølgelig, at hvis vi havde været i luksusspa, så havde der været en anden stemning. Jeg skal have en mand, der tager initiativ, siger sjove ting, gør noget anderledes, eller skørt – bare at der er et eller andet ekstra, siger Julie.

Ikke bare stedet er afgørende for om en date er god, men også gnisten. Den mener Julie manglede på daten.

- Han var rigtig flink, men vi havde overhovedet ikke den gnist, man skal have. Der var intet ondt i ham, men han havde ikke det der, hvor jeg tænkte ”wow hvor er du spændende”, han var utrolig sød, men vi passede overhovedet ikke sammen. Bare det at han hentede mig på en Christiania cykel og virkede til at mene det seriøst, det var jeg lidt chokeret over, slutter Julie.

LÆS OGSÅ: Nathja: Logen betyder alt

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.