'For lækker til love'-Fie anmeldte ekskæresten for vold: Nu skal de i retten

Nu fortæller Fie, hvordan det går med retssagen mellem hende og ekskæresten Patrick.

Tilbage i juli kunne en knust Fie Maria fra sidste sæson af ‘Paradise Hotel’ fortælle, at hun og kæresten Patrick var gået fra hinanden efter to måneder sammen. Fie havde fundet ud af, at Patrick havde løjet og svigtet hende, idet han blandt andet havde været utro med sin ekskæreste, og da hun konfronterede ham med det, benægtede han det og svinede hende til.

LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud efter brud: Jeg føler mig dum og til grin

Et par måneder efter gik det helt galt mellem det tidligere par, da Fie fortalte, at Patrick havde været voldelig overfor hende, og at hun havde været indlagt på hospitalet på grund af den hårde vold. Hun havde desuden politianmeldt ham. Patrick kunne bekræfte, at Fie havde anmeldt ham, men benægtede ellers de ting, Fie beskyldte ham for og slog fast, at de blå mærker, som Fie havde fået, var kommet på grund af voldsom sex, som de begge var vilde med. Patrick forklarede desuden, at han nu havde anmeldt Fie for chikane. 

LÆS OGSÅ: Trist Princess Natascha om sønnen Miso: Det kom som et kæmpe chok!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

Nu er der gået knap et halvt år, siden Fie og Patrick politianmeldte hinanden, og Fie giver nu en status på sagen:

LÆS OGSÅ: Jonas om 'For lækker til love': Mine dates var mærkelige

- Vi skal i retten den 28. marts. Der skal vi se, om han bliver dømt for de ting, jeg har anmeldt ham for med hård vold. Så der håber jeg bare, at det falder til min fordel. Jeg håber, at han i det mindste vil angre, det gør han nemlig ikke, og han benægter alt. Hvis han i det mindste bare kunne sige undskyld, forklarer Fie og fortsætter:

- Men fordi han bliver ved med at køre den stil, han gør, så håber jeg bare, at han får en eller anden straf. Sådan et forhold går jeg langt udenom. Han er faktisk også den eneste af de fyre, jeg har været sammen med, som var en bad boy. Ellers har jeg altid været sammen med pæne og søde fyre. Og det vil jeg gerne igen, han må bare gerne være lidt hård stadig.

LÆS OGSÅ: 'For lækker til love'-Babe takkede nej til 'Besat af Bad Boys'

Fie forklarer, at hun håber, at 'For lækker til love', som hun netop nu er aktuel i, kan hjælpe hende til at finde en sød fyr. Hun sagde ja til programmet for at finde den helt rette og for at prøve grænser af, og indtil nu har det været en rigtig god oplevelse for hende at være med. Hun er derfor meget frisk på en sæson to, hvis det bliver aktuelt.

Se Fie i 'For lækker til love' på Viafree.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne