Foto: Marlene/Realityportalen
Foto: Marlene/Realityportalen

'For lækker til KBH.'- Daniel: Min kvinde skal være naturlig

Silikonebryster, lange negle og alverdens skønhedsoperationer er et kæmpe ’no go’ for Daniel, som klart går efter den naturlige pige.

Vilde fester og masser af dates er blevet hverdagen for det nyeste skud på ’For lækker til love’- stammen. Den nye deltager hedder Daniel. Den 2.04 meter høje fyr fra Rødovre er mere end klar til at give den gas og date i bedste ’for lækker’- stil, men ikke alle og enhver fanger den kræsne singles opmærksomhed.

- Jeg er helt klart meget mere til det naturlige. Jeg ville aldrig nogensinde kunne være sammen med en, der har kunstige bryster eller som har et plastikansigt, lyder den klare udmelding fra Daniel til Realityportalen.dk.

- Mit fokus er helt klart på ansigtet. Der skal være struktur og et glimt i øjet. Jeg går da også op i kroppen, men synes der bliver fokuseret for meget på den. Jeg kan slet ikke forstå, at et ansigt kan blive nedprioriteret så meget overhovedet!

LÆS OGSÅ: Gustav: Casper Christensen har intet selvværd!

De altoverskyggende krav

Selvom Daniel er uerfaren i ’For lækker til love’- regi, så ved den nye super- dater absolut, hvad han går efter.

- En pige må simpelthen ikke være for høj. Jeg kan ikke date en pige, som er højere end 1.75. Hun skal allerhelst være 1.60. Og så er der det med hårfarven. Jeg kan i nogle tilfæle godt date en lyshåret pige, men vi ville aldrig blive kærester. Jeg spørger faktisk pigerne jeg dater, om de er villige til at farve håret mørkt, for at tjekke, om der kunne være basis for mere, fortæller Daniel og fortsætter:

- Og så går jeg meget op i, at en pige skal have en feminin stemme. Jeg kan slet ikke klare den der trucker- agtige stemme. Og så skal pigerne se uskyldige og søde ud og gemme vildkatten til mig, og så skal de helst selv være fra Jylland.

LÆS OGSÅ: Kay overvejer botox

Helt rimelige krav

Det er nærmest mere reglen end undtagelsen, at de lækre singler har skyhøje krav til deres dates, men Daniel mener ikke, at han stiller de mest urimelige og værste krav.

- Jeg synes ikke, mine krav er specielle. Jeg synes jo, de er helt normale og synes alle mennesker burde have de samme krav. Jeg synes Kay og Pandas krav er dybt underlige. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvorfor en piges yndlingsfarve kan være så vigtig, og at en pige max må bruge str.38 i sko, griner Daniel.

Om det lykkes Daniel at finde en pige, som lever op til alle hans krav, kan du se i det nye realityprogram ’For lækker til KBH.’, som kommer på TV3 til efteråret.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.