Geggo og Cengiz' vielse (Foto: TV3)
Geggo og Cengiz' vielse (Foto: TV3)

Følelsesladet Cengiz: Jeg er så stolt af min kone

Endelig nærmer terminen sig, og det får Cengiz til at reflektere over Stephanies graviditet.

Der er under to uger til 'Bryggen'-darlingen Stephanie Salvarlis termin, og hendes mand Cengiz Salvarli revner af stolthed over hendes niveau af udholdenhed. Graviditeten har i denne omgang forvoldt Stephanie store smerter og ubehag i en grad, som den første graviditet med Alba ikke var i nærheden af.

Den har budt på alt fra opkast til bækkenløsning, og oven i hatten har den tropiske tilstand i Danmark meldt sin ankomst, netop som Stephanie rammer slutspurten i graviditeten.

- Jeg har den største respekt for min kone, som er gået igennem den hårdeste graviditet med bækkenløsning, opkast, mange smerter og generelt bare været super dårlig, og så kom den her hedebælge lige til sidst også. Men du har gjort det så godt min skat, lyder de rosende bemærkninger fra Cengiz til ære for Stephanie på hans Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: Første kvinde i Landmand søger kærlighed: Jeg vil behandles som en prinsesse

Selvom 'Bryggen'-stjernen har fuld respekt for sin hustru og de udfordringer, hun har overvundet, så slipper hun altså ikke for en drilsk, men kærlig kommentar, som man kender parret bedst.

- Selvfølgelig har du trippet mit liv til tider, bevares, skriver Cengiz, men skynder sig at tilføje:

- Men jeg glæder mig så meget til at møde vores lille pige! Og jeg glæder mig til, at vi får en masse oplevelser alle fire i fremtiden. Jeg er din største fan, power woman. Love you.

LÆS OGSÅ: Remee frygter vild fangruppe

Læs Cengiz' kærlighedserklæring til Stephanie i opslaget herunder

LÆS OGSÅ: SE BILLEDER OG VIDEO: Reality-deltagere overrasker på fodboldbanen

LÆS OGSÅ: SE HER: Patrick Brylov gift med rigmandsdatter