Flotte Fyr's Tequila Joint On Tour

Flotte Fyr er kendt og berygtet for at lange Tequila over disken til billige penge i Bulgarien - men nu rykker konceptet til Danmark.

Mark 'Flotte Fyr' Hansen er efterhånden blevet synonym med 'Sommer i Sunny Beach', ligesom han er et kendt ansigt i fest-paradiset. Sidste år åbnede Flotte Fyr nemlig baren 'Flotte Fyr's Tequila Joint' i Sunny Beach i Bulgarien, og det er efterhånden blevet en så stor succes, at det er vokset ud over Bulgariens grænser.

- Nu bliver konceptet - dog skaleret lidt ned i størrelsen - hevet hjem til Danmark, hvor en lille bambus-bar bliver rammerne for: Flotte Fyr's Tequila Joint On Tour, lyder det i en pressemeddelelse udsendt af Koncert Fabrikken.

LÆS OGSÅ: Flotte Fyr går på slankekur i det nye år

Flotte Fyr er bag baren

Konceptet bag Flotte Fyr's store projekt er som sådan enkelt, når han drager rundt til diverse diskoteker i landet.

- Baren kommer rundt på de danske diskoteker, og bestyreren vil være ingen ringere end: Flotte Fyr selv. Han vil servere tequila shots og tequila drinks for de tørstige gæster i to timer. Han stiller bagefter op til foto og fester med gæsterne.

Det er muligt at booke Flotte Fyr og bambus-baren frem til 4. maj 2013, hvor han tager til Sunny Beach. Men fortvivl ikke, Flotte Fyr's Tequila Joint On Tour er tilbage 1. september 2013 og året ud.

Se videoen herunder for yderligere information:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9s10_ez5a1A

LÆS OGSÅ: Johnni i chok over 'Sunny Beach'-fyring

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.