Fissan: Jeg er lettet

Fissan er en glad og lettet konge- han blev tidligere i dag frikendt for anklager om voldtægt mod en 18-årige pige. Pigen er nu sigtet for falsk anklage.

Fissan blev tidligere i dag renset for anklager om voldtægt. Pigen, der anmeldte Fissan, er nu sigtet for falsk anklage, og kan nu se frem til at bruge mere tid sammen med  Syd- og Sønderjyllands Polit.

Fissan mener selv, at grunden til den falske anmeldelse kan have noget at gøre med, at pigen rent faktisk har en kæreste, og derfor har været bange for, at han skulle finde ud af det, hvis det kom på fjernsyn. Men kongen går ikke så meget op i, hvad anklagerne bunder i, han er bare glad for, at sagen er slut og hans navn er renset.

LÆS OGSÅ: Fissan er i chok

-Lige nu er jeg helt på toppen, jeg er virkelig lettet. Jeg har jo hele tiden vidst, at jeg har var uskyldig. Det er bare træls og have sådan en anklage hængende, men nu er den lukket, og jeg har det rigtig godt, siger Fissan lettet til Realityportalen.

Selvom der er låg på sagen, så har det været en hård tid for reality-stjernen.

-Jeg har haft det virkelig stramt efter anmeldelsen, det er en meget grov beskyldning. Det er noget af det værste, man kan beskylde en fyr for, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Fissan frikendt

Opbakning fra familien

Fissan var dårligt blevet løsladt før, at han blev mødt af spørgsmål fra pressen, familie, venner og bekendte.

- Det er hårdt og se sit navn i medierne på den måde. Det værste for mig var, at min familie kunne komme til at lide under det, siger han og fortsætter:

- Min familie har været der 100 procent, det har været rigtigt dejligt. Mine forældre ved udmærket godt, at jeg aldrig kunne finde på sådan noget. Jeg har fået rigtig stor støtte af mine venner og bekendte samt fra folk, jeg ikke kender, det har været dejligt, siger Fissan.

Til trods for dramatikken, så lover Fissan, at 'Kongerne af Rømø' bliver en fryd for øjet, når programmet til efteråret toner frem på skærmen.

- Jeg lover, at det bliver en vanvittig sæson, siger Fissan til slut.

LÆS OM SAGEN HER

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.