Fissan: Jeg er i chok

Fissan er dybt berørt over nattens tumult, hvor han blev anklaget for voldtægt.

-Jeg er selvfølgelig dybt berørt af situationen, og er i chok over, hvad der er sket. Vi havde en super sjov aften, og jeg syntes, hun var rigtig sød, så derfor var det da dejligt, at hun ville med tilbage til huset og feste videre, og det er rigtigt, at vi var sammen i spaen, forklarer Fissan i en udtalelse til SBS, som Realityportalen.dk netop har modtaget i en mail.

Fissan blev i nat anklaget for voldtægt efter at have haft samleje med en ung pige, som han havde mødt i byen. Efter at hun havde forladt huset, blev Fissan hentet af politiet.

LÆS OGSÅ: Fissan anklaget for voldtægt

- Jeg er helt uforstående over for, at hun har anmeldt mig, og jeg er så ked det. Det er bestemt ikke sjovt at blive stemplet som voldtægtsmand, det går jo ikke kun ud over mig, men også min familie og venner, forklarer han.

- Jeg blev derfor meget chokeret, da jeg bliver vækket af politiet og får at vide, at jeg er blevet anmeldt for voldtægt, for jeg havde jo lige kysset hende farvel, hvor hun var glad og smilende, siger han.

LÆS OGSÅ: Vodka: Fissan er ikke en voldtægtforbryder

Det hele er filmet

Samlejet blev filmet, da optagelserne til programmet er i fuld gang, og netop de optagelser har politiet og produktionen brugt til at undersøge situationen nærmere.

- Jeg er så glad for, at politiet og produktionen bag 'Kongerne af Rømø' har set optagelserne igennem og har set, at der ingen forbrydelse er fundet sted. Produktionen ved jo, at jeg ikke har gjort noget forkert, forklarer Fissan og fortsætter:

-Vi bor i et hus med 32 overvågnings kameraer, og vi bliver jo filmet 24 timer i døgnet, så jeg er helt uforstående overfor, hvordan hun kan anmelde noget, der aldrig har fundet sted, når det der virkelig skete, er optaget på bånd, udtaler han.

Fissan er løsladt igen, men pigen holder fortsat fast i sin anmeldelse.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.