Fissan: Jeg er blevet smidt på porten

Jesper Fissan langer ud efter SBS, som i år har valgt at udelukke ham fra den kommende sæson af 'Kongerne'.

Jesper Fissan har været fast inventar i samtlige sæsoner af 'Kongerne'. Som Realityportalen.dk tidligere kunne afsløre, kommer vi ikke til at se den store gut feste løs med sine kollegaer i den kommende sæson af 'Kongerne af Svendborg'. Han er nemlig blevet vraget.

-Jeg er blevet smidt for porten som en lille beskidt hundehvalp, der har pisset på gulvet, siger Fissan til Realityportalen.dk og tilføjer:

-Jeg tror, at jeg glemte at voldtage en, da vi var på skiferie, så jeg har nok ikke sørget for at skaffe seere nok.

LÆS OGSÅ: Ny sæson af 'Kongerne': Denne gang i Svendborg

Fissan tager fejl

Hos SBS genkender man ikke Fissans anklager.

-Det er ikke rigtigt, at han er blevet smidt på porten. Vi har valgt, at han ikke skal være en del af denne sommers udgave af 'Kongerne'. Men vi vil ikke udelukke, at vi kommer til at lave tv med Fissan på et senere tidspunkt. Bare ikke i forbindelse med 'Kongerne', siger SBS' Informationschef, Jesper Jürgensen, til Realityportalen.dk.

Derudover forklarer Jesper Jürgensen, at det er helt almindeligt, at man fra produktionens side skifter deltagerne ud hver sæson.

Vil savne deltagerne

Vi kommer desværre ikke til at se Fissan i dette års 'Kongerne af Svendborg'. (Foto: Gitte Overgaard)
Vi kommer desværre ikke til at se Fissan i dette års 'Kongerne af Svendborg'. (Foto: Gitte Overgaard)

Fissan er dog ikke mere skuffet, end han sagtens kan se positivt på sin deltagelse i det populære realityprogram.

-Det sjoveste jeg husker fra 'Kongerne' er da helt sikkert de vilde byture, vi har haft. Specielt når jeg fik drukket den hærdede bartendere, Marc, under, griner Fissan og fortsætter:

-Og så kommer jeg da helt sikkert til at savne Walids ihærdige forsøg på at score, Martins dårlige dansemoves, Marc's mad, Trine's hjernedøde festlige selskab på diskoteket om aftenen og samtalerne med Posh og Foxy foran spejlet, siger den charmerende fyr.

LÆS OGSÅ: Knaldperlen: Jeg skal helt sikkert have sex

Vild sommer i vente

Selv om Fissan ikke skal medvirke i endnu en omgang af 'Kongerne', så er han fortrøstningsfuld. Han har nemlig en travl sommer i vente.

-Jeg har en syg sommer i vente. Jeg starter med en flyve til Sunny Beach med min gode ven Michael Lange, så tager vi direkte til Alanya bagefter. Begge rejser er noget, vi begge har arrangeret, og der er stadig mulighed for at komme med. Så tager jeg lige til Skagen i uge 29. Derefter satser jeg på, jeg skal have lokket Frk hemmelig og Abby med på en tur til de Norske Fjelde, hvor vi skal på overlevelsestur, siger han.

Hvem den hemmelige pige er, ønsker Fissan ikke at uddybe på nuværende tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Foxy viser godterne frem

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.