Fissan: Aldrig mere 'Kongerne'

Til seernes store skuffelse medvirker Fissan ikke i dette års 'Kongerne', og han har heller ikke tænkt sig at vende tilbage.

Jesper Fissan har fra begyndelsen været en fast del af 'Kongerne'. Men da dette års deltagere skulle findes, var Fissan ikke på gæstelisten.

-Jeg er blevet smidt for porten som en lille beskidt hundehvalp, der har pisset på gulvet, har Fissan tidligere udtalt til Realityportalen.dk.

Men nu hvor skuffelsen for længst har lagt sig, har den populære gut også truffet en beslutning.

-Hvis jeg skulle blive spurgt, om jeg vil deltage i 'Kongerne' igen, vil svaret nok blive nej, siger Fissan i dag til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Dolken og Knaldperlen garanterer: Bedste sæson nogensinde

Tilfreds med at være bag skærmen

Hvis Fissan skulle overveje at vende tilbage i 'Kongerne', kommer det an på, hvad SBS har at tilbyde, udtaler han. (Foto: Privat)
Hvis Fissan skulle overveje at vende tilbage i 'Kongerne', kommer det an på, hvad SBS har at tilbyde, udtaler han. (Foto: Privat)

Fissan så med i aftes, da 'Kongerne af Svendborg' indtog skærmen på Kanal 5. Og den populære fyr var ikke synderligt imponeret.

-Jeg må ærligt indrømme, at jeg er glad for, at jeg ikke er med mere. Jeg føler lidt, vi er tilbage i Marielyst med så mange forskellige typer. Der er mange i det hus, jeg ikke ville kunne med, og så er jeg fri for at lave en scene, forklarer Fissan og tilføjer:

- Jeg tror måske også, at det er derfor, jeg er valgt fra. Jeg er ikke så god til at skal lege den "familie", som tv-selskabet ønsker os at være.

-Dog synes jeg, at sæsonen lader til at blive lige så sjov og pinlig, som den plejer at være. Jeg skal da helt sikkert se alle afsnittene, fastslår han.

LÆS OGSÅ: Foxy om sine nye fortrin: Jeg sover kun på ryggen!

Havde håbet på Caroline Fleming

Fissan ønsker dog også at understrege, at en af grundene til, at han blev ekstra træt af ikke at skulle være en del af  'Kongerne', var fordi, han havde håbet på at møde en helt særlig kvinde.

-Jeg har kun én gang været ret træt af, at jeg ikke skulle med, og det var dengang de startede optagelserne, hvor jeg fandt ud af, det var i Svendborg og på baronessens slot. Jeg troede, det var Caroline Fleming, der skulle være chef, og hun er seriøst mega dejlig. Men de bor så bestemt ikke på noget slot, og så har de oven i hatten fået en gammel heks som chef, griner Fissan.

I aftes blev seerne også præsenteret for to nye deltagere, nemlig Bubbly og Zebra. Og spørger man Fissan, om de kan erstatte ham, lyder svaret:

-Jeg håber seriøst ikke, at de mener, at ham Zebra skal erstatte noget, der har med mig at gøre. Mere behøver jeg vel ikke sige til det, afslutter Fissan.

LÆS OGSÅ: Fissan: Jeg er blevet smidt på porten

 Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.