Filippa Suenson klar til gennembrud: Jeg er enormt stolt

Den spirrende skuespiller må hellere vænne sig til at blive genkendt på gaden.

Filippa Suenson har lavet et hav af teaterforestillinger, mens hun på fjernsynsskærmen er et forholdsvis nyt navn. Men det er den 33-årige skuespillerinde godt i gang med at lave om på. Hun er nemlig aktuel i DR's søndagsserie 'Når støvet har lagt sig'.

- Den del, hvor folk vender sig om på gaden, den glæder jeg mig ikke til, men jeg glæder mig enormt meget til at vise den her serie frem. Jeg er enormt stolt af mit eget arbejde, men også af serien og de vigtige historier, den fortæller, forklarer Filippa, der er uddannet fra Skuespillerskolen i Aarhus i 2011.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer'-Janni i chok: Det er sidste chance i livet

Det er svært at være mor

I serien spiller hun den enlige mor, Louise, og hun synes, at det er vigtigt at vise, hvor svær forælderrollen kan være – både når man er to, men særligt når man er alene.

- Min karakter kæmper med at være mor. Hun fortryder ting og føler ikke altid, at hun gør det godt nok, og det tror jeg egentlig, at alle kender til, men taler vi om det? Ikke altid. Vi viser det ikke på Instagram, og det er heller ikke det første, vi taler om til parmiddage, men jeg synes, at det er et enormt vigtigt emne, fordi det er noget, vi alle går med, fortæller Filippa.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Derfor er jeg særligt vild med Danfoss-Emil

Selv er hun mor til to børn på fem og to år, og hun kan sagtens nikke genkendende til, at det til tider kan være en svær opgave.

- Min mor har altid sagt: små børn, små problemer, store børn, store problemer. Og det er jo sikkert rigtig nok, men så kan man sidde der med sin 2-årige og stadig tænke, hvad gør jeg?! I min familie var jeg den yngste med to ældre søskende, og jeg kan da godt huske, at mine forældre til tider følte sig magtesløse i teenagekonflikter, hvor de kæmpede for at tackle det på den bedste måde, men hvor det ikke altid lykkes, og sådan er forælderrollen.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang i endnu en boligkrise