Fie Laursen stopper karrieren

Fie Laursen har taget endnu en stor beslutning og ændrer kurs.

Ny dag - ny beslutning fra Fie Laursen. Den til tider skandaleramte influencer og pornostjerne Fie Laursen har nu taget en stor beslutning, som nok vil komme bag på mange af hendes følgere.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan finde ud af mere om OnlyFans.

- Jeg sletter min OnlyFans om 5 dage. Jeg fortryder på ingen måde min rejse, faktisk elsker jeg den, men af personlige årsager går jeg andre veje og har valgt at slette alt, skriver Fie Laursen på Instagram.

Fie uddyber ikke, hvilke personlige årsager der ligger til grund for beslutningen, som kommer noget pludseligt. I begyndelsen af januar fortalte Fie Laursen, at hun havde lejet et helt hus til at optage sine voksenfilm og lave indhold til netop OnlyFans.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min mest solgte video på OnlyFans er...

Kort efter lavede hun film med 'Paradise'-deltageren Tobias Friberg, og hun rakte ud til hans kammerat Daniel Rosendal for at få ham til at filme med sig efterfølgende. Han afviste hende, og hun søgte andre veje, men nu er det altså slut. Til gengæld betyder det, at man kan gøre et røverkøb, hvis man lige skal have en sidste chance for at se Fie Laursen i aktion.

- Af respekt og kærlighed for jer, der gjorde det muligt, har jeg sat udsalg op, og I kan nu få adgang til 3000 billeder og 120 videoer. I har 5 dage til at se alt mit arbejde, inden jeg tager det ned for evigt, skriver Fie Laursen på Instagram.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor skal vi skilles

Beslutningen kommer i kølvandet på, at Fie Laursen i går afslørede, at hun led af breast implant illness og skulle have fjernet sine implantater.

Så meget tjener Fie Laursen på OnlyFans

Sikkert og vist er det, at det kan blive svært for Fie Laursen at finde en karriere, hvor hun kan tjene lige så meget, som hun tjener på OnlyFans. Tidligere har hun nemlig fortalt, at det var en særdeles indbringende levevej.

- Min højeste løn er 1,6 millioner kroner på én måned, og min laveste er omkring 100.000 på én måned, forklarede hun sidste år i en TikTok-video.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører: Det lever jeg af nu

Derudover har Fie fortalt, at hun kun arbejder 2-3 timer om dagen, så det bliver spændende at se, hvad hendes karriereplan er fremtiden er.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Fie Laursen om beslutningen og hendes fremtid, men hun har ikke svaret.