Fie Laursen starter nyt liv i udlandet: Jeg er ikke jeres skydeskive

Bloggeren er blevet tilsvinet, spyttet på og skubbet til på gaden, og nu har hun fået nok. Danmarks mest omtalte realitystjerne søger udenlands for at leve et positivt liv uden angst, depression og mediernes søgelys.

Fie Laursen har fået nok. Nok af verbale og fysiske angreb, som hun de seneste år har været offer for i lille Danmark.

Nu har realitystjernen ansat en pige til at blokere og anmelde negativitet på hendes Instagramprofil, så hun ikke selv skal konfronteres med det, og så starter hun et nyt positivt liv i Spanien, hvor hun kan gå på gaden i fred og ro.

LÆS OGSÅ: Mangler du også et ‘Vild med dans’-overblik? Få det her

- De negative mennesker bliver blokeret fuldstændig fra mine sociale medier. Jeg er ikke jeres skydeskive, skriver Fie Laursen på sin Instagramstory onsdag aften og fortsætter:

- Jeg starter et nyt positivt liv i Spanien nu, i mit hus med min dejlige hund, og får endelig plads til at blive angstfri og kan hele mit hjerte fra folks onde ord og verbale/fysiske ting, som mange danskere har udsat mig for. Jeg er færdig nu. Jeg skal værne om min kærlighedskerne, min sjæl og mig selv.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki helt i chok: Piotr bløder pludseligt

Mediestormen ramte hårdt

Fie Laursen har i løbet af de seneste måneder været udsat for skarp kritik i medierne, hvor kendisser som blandt andre Sofie Linde, Christopher og Sarah Tiedt har kommenteret på bloggerens kontroversielle holdninger.

I maj reklamerede realitystjernen for en sugardatingside, hvor man blandt andet kan sælge sine brugte trusser, og i juli reklamerede hun for klinikken VanessaWorld, hvor hun skulle have en 'full face makeover med fillers'. En klinik, som 'Love Island'-vinder Julie Melsen advarede stærkt imod.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-par deler glædelig nyhed

Det fik flere realitystjerner til tasterne, hvor de offentligt tog afstand fra Fie Laursen. Og nu fortæller Fie, at det ikke kun er virtuelt, at hun er blevet angrebet.

- Det er alt fra en ond kommentar til et lille barn på TikTok, til et grimt blik på gaden af en mor, til seriøse dødstrusler, fordi mit liv kom i fare som kendt ansigt, fortæller Fie og fortsætter:

- Jeg vil savne Danmark og altid være ked af, at jeg blev jagtet ud af landet. Men jeg ser frem til et nyt eventyr, hvor jeg kan gå på gaden uden at blive spyttet, skubbet og svinet til.

LÆS OGSÅ: CHOK! Sofie Linde udsat for grov sex-afpresning i DR

Giver ikke op

Realitystjernen har aldrig lagt skjul på, at hun i perioder har døjet med selvmordstanker, og da de for et par måneder siden begyndte at snige sig ind på livet af hende igen, valgte hun en anden vej.

- De sidste mange år har mange danskeres opførsel gjort mig så vanvittigt selvmordstruet. De haters har skabt så stor uro, angst og depression i mit sind. Jeg mistede mig selv, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg sagde til mig selv sidste sommer, at hvis chikanen ikke stoppede offentligt, når jeg gik ude, så var livet ikke værd at leve. Denne sommer følte jeg det samme. I stedet for at give op, valgte jeg at pakke mine ting.

LÆS OGSÅ: VIDSTE DU DET? Sandheden bag 'Hell's Kitchen'-Armandos tissepause

LÆS OGSÅ: Her er vinderen af årets pris til ZULU Comedy Galla