(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Fie Laursen skal under kniven

Fie Laursen har taget en beslutning om, at hun skal under kniven for at få opereret større bryster.

Det er ikke første gang, Fie Laursen lufter tankerne om, at hun skal have opereret sine fortrin større. Indtil nu er det blevet ved snakken, men noget tyder på, at Fie Laursen nu har lagt sig fast på, at brysterne skal være større. Det afslører hun på sin blog.

- Jeg har besluttet, at mine skal laves omkring slut maj, fordi der er jeg flyttet ind i min nye lejlighed i København, hvor min veninde Sophie er min nabo, og min kærestes arbejde er 10 minutter væk, så der er jeg ikke hjælpeløs efter operationen, skriver Fie Laursen i blogindlægget.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Ulrik har fundet kærligheden

Fie, der tidligere har været til konsultationer flere steder, har allerede besluttet, hvor store hendes bryster skal være.

- Jeg skal have 400 milliliter i, fortæller Fie Laursen til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realityportalen har besøgt Linse i Spanien

Det er Fies egen beslutning, at brysterne nu skal opereres større. Fies kæreste, Frederik Valeur, er nemlig rigtig fint tilfreds med, hvordan Fie ser ud nu.

- Han kan bedst lide mig, som jeg er, og han er ikke fan af det, men han siger jo, at han altid vil elske mig, og han synes, jeg er smuk, fortæller Fie.

Det er endnu uvist, hvor Fies operation skal foregå, men alt tyder på, at hun i hvert fald har besluttet sig for, at operationen skal ske. Du kan læse resten af Fies blogindlæg her.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!

LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg tog stoffer

LÆS OGSÅ: SAY WHAT? ‘Paradise’-værts kæreste er med i ‘Nybyggerne’