Fie Laursen overrasker: Tilbage til Danmark

Influenceren glæder sig til at vende hjem til Danmark med sin søn.

Efter en oplevelse, Fie Laursen selv kalder traumatiserende, i Spanien med at få laserbehandlet sine tatoveringer, har Fie nu taget en stor beslutning.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

- Jeg har simpelthen valgt at få fjernet mine tatoveringer i Danmark. Så jeg har ikke været i Danmark i 2,5 år. Men planen var alligevel at begynde at besøge Danmark noget mere, for nu har jeg en lille baby, og jeg vil rigtig gerne have, at Mateo også får tilbragt meget mere tid med min familie og sin oldemor i Danmark. Så det passer egentlig fint, fortæller hun i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Så meget har Fie Laursen tjent på porno

I går kunne man se Fie Laursens ene arm være rød og væske efter en laserbehandling i jagten på at blive fri for sine tatoveringer. Det fik Fie til at kontakte sin læge.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Stadig bange

- Jeg havde en lasertid i morgen, hvor jeg skulle have laserbehandlet min hals, men de har lige givet mig betændelse i armen, så det skal jeg ikke. Så nu har jeg valgt at rejse til Danmark hver sjette uge og være i Danmark. Så ja, alting sker af en årsag. Jeg har egentlig gerne ville bruge mere tid i Danmark alligevel, så nu bliver jeg faktisk skubbet til Danmark hver sjette uge.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

Behandlingen kommer til at tage godt og vel et år, hvor Fie altså skal besøge Danmark hver sjette uge.