Fie Laursen om Teiturs dom: Der skal meget til at få 2 år

Fie Laursen tager bladet fra munden og taler ud om Teiturs dom.

Efter Teitur blev dømt skyldig ved retten i Odense, ønskede hverken hans forsvarer, Rasmus Sølberg, eller familien at kommentere på dommen. Teitur blev idømt to år og seks måneders fængsel samt en bøde for tort til offeret på 100.000 samt at betale sagsomkostningerne. Han ankede dommen på stedet.

LÆS OGSÅ: Teitur ført væk af to betjente: Fængslet med det samme

Den første reaktion efter dommen kommer langvejs fra, den kommer nemlig fra Teiturs gode ven Fie Laursen, som er knust over retssagens udfald.

LÆS OGSÅ: Teitur dømt skyldig: Fængsel i 2 år og 6 måneder

- En dom er en dom, og der skal meget til at få 2 år. Jeg har kendt Teiturs side af historien, siden det skete, og han landede i Spanien og fortalte mig om det. Teitur er min bedste ven, han besøgte mig, da jeg lå indlagt efter mit selvmordsforsøg på den lukkede, han har tørt mine tårer væk i shitstorme og altid forsvaret mig og haft min ryg overfor alle, der har talt grimt om mig. Fordi han kender mig - og det samme vil jeg altid gøre med ham, skriver Fie Laursen på Instagram i en story og fortsætter:

LÆS OGSÅ: FÅ DET FULDE OVERBLIK over Teiturs retssag her

- Men en dom er en dom, og der skal meget til at blive dømt for dette. Så selvom jeg kender hans side af historien, vil jeg ikke kommentere, hvad der er rigtigt og forkert af respekt for kvinden, for jeg var der ikke. Det eneste jeg kan sige er, at Teitur stadig er min bedste ven, jeg elsker og støtter ham, og jeg er utrolig knust lige nu. Man kan miste meget, men man mister aldrig sine ægte venner. Elsker dig og venter på dig under palmerne min ven.

LÆS OGSÅ: Teiturs forklaring i retten: Aldrig følt så meget uretfærdighed