Fie Laursen i juli 2017 (Foto: Privat)
Fie Laursen i juli 2017 (Foto: Privat)

Fie Laursen og Mai Manniche lancerer smykkekollektion

Realitystjernen og smykkedesigneren har indgået et samarbejde.

Blogger. Realitystjerne. Forfatter. Sangerinde. Fie Laursen kan allerede skrive en del titler på sit cv i en alder af blot 21 år, og nu kan hun tilføje endnu et punkt på den i forvejen lange liste.

Hun er nemlig gået sammen med den kendte smykkedesigner Mai Manniche fra JEWLSCPH,  og sammen har de skabt smykkekollektionen BEST BITCHES. Det skriver de to i en pressemeddelelse.

- Hvad er bedre end en bedste ven? En bedste bitch! Jeg kan ikke undvære mine bitches, og jeg er derfor super stolt over vores kollektion med et smykke, som man kan dele med sine bitches. Med BEST BITCHES viser man sine veninder, hvad de betyder for én – nemlig ALT, siger Fie Laursen i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er sandheden om mig og ‘Paradise’-Jonas

"En bitch er en stærk kvinde"

Sådan ser et af de smykker, du fra 1. september kan få fingrene i.
Sådan ser et af de smykker, du fra 1. september kan få fingrene i.

De fleste er nok vant til, at det er noget negativt, hvis man bliver kaldt en bitch. Sådan er det dog ikke hos Fie Laursen, og Mai Manniche er helt enig i den opfattelse af ordet.

- Fie repræsenterer en online-generation, hvor hun virkelig har formået at slå igennem. Fies tilgang til at være en bitch er i tråd med min egen overbevisning. At være en bitch er positivt. Det er et udtryk for at være en stærk kvinde – det handler om at være bevidst og behandle sine omgivelser med respekt, siger Mai Manniche i pressemeddelelsen.

BEST BITCHES by Fie Laursen & Mai Manniche er en smykkekollektion med både halskæder, ringe, armbånd og øreringe i sterling sølv med hvid topas ædelsten. Kollektionen lanceres den 1. september, og priserne starter ved 699 kroner.

LÆS OGSÅ: WOW: Så dyr er Geggos ring

LÆS OGSÅ: Mai Manniche drømmer stort

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.