Fie Laursen indrømmer: Jeg har købt mig til flere følgere

Bloggeren indrømmer nu, at hun forsøgte at skyde genvej til en masse følgere.

En lang række danskere følger hver dag med, når Fie Laursen deler ud af sin hverdag. 98.000 følger med på hendes Facebook-side, mens 245.000 ser med, når hun lægger opslag op på Instagram, og antallet af følgere er kun vokset, siden hun kom frem i offentligheden.

Men nu fortæller bloggeren, at hun for få år siden faktisk forsøgte at snyde sig til at få endnu flere følgere. Det indrømmer Fie Laursen i et stort interview med VICE.

AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på ‘Paradise Hotel’

- Ja. I 2015 var der sådan en app, “Buy Followers” eller sådan noget. Jeg tror måske, at jeg købte 5.000 followers. Jeg fik ikke noget ud af det, for de likede ikke mine billeder. Det var bare for at se sej ud. Men lige pludselig blev de bare fjernet. Jeg tror, det var Instagram, der gjorde det. Folk var sådan der: “Hvorfor mister du så mange følgere?” Det var lidt akavet. Jeg har faktisk aldrig indrømmet det før, siger hun til mediet.

I interviewet indrømmer hun også, at hun i lang tid redigerede i sine billeder for at fremstå bedre. Men hun slår fast, at den tid er slut.

- Jeg plejede at redigere dem rigtig, rigtig meget. Der var nogen, der skulle have sagt det til mig, at det ikke så godt ud. Altså en stolpe bag mig blev pludselig helt skæv, fordi jeg bare gik amok i photoshop. Jeg var ikke engang tyk, men det var jo også bare en usikkerhed, ikke? Nu ved jeg godt, at man ikke behøver at være perfekt, så nu redigerer jeg dem ikke. Det er bare sådan, jeg ser ud, fortæller hun til VICE.

LÆS OGSÅ: Nu kan du dufte af Fie Laursen

LÆS OGSÅ: Fie Laursen lægger sit liv om