Fie Laursen i nyt sats: Sælger sig selv på auktion

Realitystjernen har fået nyt arbejde.

Realitystjerne og blogger Fie Laursen er blevet medejer af en virksomhed, som udbyder dates, brugte trusser og porno på auktion.

Sammen med sin manager har Fie nemlig købt 49 procent af datingportalingen auktionsdate.dk, hvor hun fra nu af vil gå aktivt ind i driften af Danmarks frækkeste legeplads, som siden selv kalder sig. Fie Laursens rolle vil være markedsføring. Sådan skriver datingportalen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bendtner smider Philine ud

Det vil også være muligt at byde på en date med Fie Laursen selv, hendes bruge trusser eller billeder, videoer eller chats med hende. Det bekræfter hun overfor Realityportalen.

Hun er meget åben overfor den pris, som en date eller andet ender med at koste.

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæmpe overraskelse

- Ja man kan, og det (prisen, red.) er det, som auktionen ender på. Der vil komme auktioner op med mig nu i dag, så kan i holde øje med, hvad de auktioner lukkes på. Der vil hver uge være auktioner fra mig, fortæller hun.

Udover at man som den højestbydende kan løbe afsted med en date med Fie Laursen eller et par trusser, så har auktionsdate.dk også som noget nyt åbnet op for muligheden for at søge eller udbyde sugardating.

LÆS OGSÅ: Blachman om de nye: De griner af mig