Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Fie Laursen forklarer: Derfor kan jeg ikke sige undskyld til Frederik

Fie har mere end almindeligt svært ved at sige undskyld, men det er der en god grund til, afslører hun.

I aftenens afsnit af 'Ex on the Beach' blev Fie Laursen afsløret i at have kysset med Jeppe, kort efter hun var blevet 'Ex on the Beach'-kærester med Frederik. Det førte til et kæmpe skænderi mellem Fie og Frederik, hvor Fie brød sammen og åbnede sig omkring, at hun har svært ved at sige undskyld.

Den seance uddyber hun nu på sin blog, hvor hun forklarer, at hun i det meste af sit liv har troet, at hun fejlede noget, fordi hun ikke kunne sige undskyld, og hun er bevidst om, at det er noget, hun arbejder med.

- Jeg har en stor frygt og angst i kroppen for at undskylde – og for at vise følelser for en jeg elsker. Jeg er ikke nem at være i et forhold med på det punkt. Ordet “undskyld” kan godt komme ud af min mund, men det er svært for mig. Jeg er for stolt og for bange, fordi jeg har en frygt for at tabe ansigt, for at se dum eller afvist ud, skriver Fie på bloggen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Fie, der har svært ved at sige undskyld til Frederik, mens han kæmper for forholdet.

SE BILLEDET: Fie og Frederik har fået kærestetatoveringer

Sad hos produktionen og græd i en time

Det var det, der skete i aftenens afsnit af 'Ex on the Beach', hvor Fie frygtede, at Frederik ville afvise hende, og hun ville miste ham og se dum ud på tv.

- Når jeg har gjort noget forkert eller er uvenner med en, jeg elsker, så tror jeg, at jeg har mistet dem. Mine tanker er altid enten helt lyse eller helt mørke. Jeg kan til tider virke kold, men det er fordi, jeg tager et skjold på. Der er meget i ikke ser på tv – og en af  de ting var, at jeg brød sammen, lige da vi rejste os fra “Sandhed eller Tablet”, jeg gik ned til produktionen og sad i en times tid. Jeg brød helt sammen og græd så meget, at jeg måtte hive efter vejret, skriver Fie på bloggen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Frederik afslører hemmelig aftale hjemmefra

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

- Produktionen trøstede mig og sagde, jeg skulle kæmpe for ham, men det der er med mig er, at jeg giver op på sekunder, hvis noget går galt i et forhold eller venskab. Jeg er helt anderledes, når det gælder min karriere, der er jeg stærk og giver aldrig op eller viser følelser. Men når det kommer til personlige relationer, der er intense for mig, så bliver jeg stolt, angstprovokeret og tænker det værste. Jeg har altid hellere villet give op end at kæmpe for et forhold, fordi modstanden gør mig utryg.

Ifølge Fie skal årsagen findes tilbage i hendes og de ting, hun har været igennem dengang.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda om sex med Mark: Ville ønske, det aldrig var sket

LÆS OGSÅ: WOW: Så mange par er kommet til under ‘Ex on the Beach’