Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse

Fie og Frederik ligger ikke på den lade side, når det kommer til at gøre forholdet seriøst.

Fie Laursen har atter fundet kærligheden, og selvom der kun er gået et par uger, siden Fie Laursen viste sin nye kæreste, 23-årige Frederik Skovbjerg, frem, så har parret ingen planer om at tage det stille og roligt.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg kæmper for at blive clean

Fie er i weekenden trådt ud af sin rolle som pensioneret blogger og er atter aktiv på bloggen efter sit godt 3,5 måneder lange otium. På bloggen fortæller hun, at kæresten allerede er flyttet ind i hendes lejlighed.

- Min kæreste Frederik er flyttet ind, og vi har købt fælles bil. Vi er også ved at indrette lejligheden, så den bliver ny og mere “os” – og så til det, I alle har ventet på. For som mange af jer har fundet ud af, så har min kæreste en skøn, datter. Hun har også fået sit eget værelse, og det er vi ved at indrette, skriver Fie på bloggen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Princess Natascha flytte til rolige omgivelser med fugle

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

- Der er mange på nettet, der skriver, hvordan jeg har det med, at han har en datter ,og det ser jeg kun som et bonus. Frederik er så moden og ansvarlig – og en rigtig mand! Jeg har længe søgt den omsorg og støtte, som han giver mig. Han passer på mig og gør, at jeg føler mig så tryg og lykkelig. Problemet i mine sidste parforhold har været, at fyrene har været for vilde, gik i byen hele tiden, drak meget og ikke kunne hygge sig på den måde, som jeg søgte.

Boris har altså måttet vige sin plads i Fies lejlighed til ære for Frederik. Men det er ikke kun ham, der er flyttet ind. I weekenden adopterede parret gadehunden Milo fra Rumænien, hvor Fies hund Lucky, som hun adopterede sammen med sin tidligere kæreste Frederik Valeur, også kommer fra.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen har givet kæresten sit ja

Fie mener, at hendes nuværende kæreste Frederik er blevet hurtigere moden, fordi han blev far i en ung alder, og derfor passer han bedre til det liv, som Fie gerne vil leve.

De to turtelduer har ikke spildt tiden, og det bliver spændende at se, hvad de kan nå over de næste måneder. Rygterne florerer allerede omkring, hvorvidt Fie Laursen er gravid, men dem har hun flere gange afvist og kaldt det for en "pizza-baby" på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: STORT DRAMA: Fie Laursen og eks-kæresten i stort skænderi på natklub

LÆS OGSÅ: Eks-kæresten raser efter drama: Du lyver, Fie!

 

 
View this post on Instagram
 

Kisses from my baby

A post shared by Fie Laursen (@fielaursenofficial) on