Fie Laursen afslører: Sådan er det at bo sammen med Boris

Det er nok ikke altid lige nemt at bo sammen med sin storebror.

Forholdet mellem ‘Paradise Hotel’-deltagerne Fie Laursen og Frederik Valeur holdt ikke. Tilbage i juli gik de to for alvor fra hinanden, og Frederik flyttede ud af lejligheden. Der gik dog ikke længe, før en ny fyr flyttede ind i lejligheden: Fies storebror, Boris Laursen.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Efter beskyldninger om overgreb: Frederik melder Fie til politiet

Det kan dog være hårdt arbejde at bo sammen med sin bror. Specielt, hvis éns bror har en YouTube-kanal, hvor han ynder at lave pranks. Senest måtte Fie et smut i bad, da hun tissede på sig selv efter én af Boris' pranks på deres fælles toilettet. Bloggeren er dog stadig glad for sin nye roomie.

- Ej, vi har det rigtig godt. Det er vildt fedt at bo sammen, for vi er så ens på en eller anden måde. Vi har begge to hunde, der kan være sammen, så jeg kan være lidt mere ude. Jeg kunne ikke rigtig være ude før, fordi Lucky jo er en gadehund, så han kan ikke rigtig være alene. Livet er blevet lidt nemmere, siger Fie.

STORT GALLERI:  Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift

LÆS OGSÅ: Er Nadia Shila gravid igen?

Og på trods af, at det måske ikke altid er lige sjovt at blive pranket, så tyder noget på, at det Fie alligevel har det ret OK med det hele.

- Det er selvfølgelig hårdt, at han pranker mig så meget. Men det er jo hans arbejde. Jeg ved godt godt, at han skal betale sin husleje, så det kommer jo mig til gode på én eller anden måde. Desværre, griner Fie.

Vi kan derfor sandsynligvis forvente flere prank-videoer med Laursen-søskendene i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: Stor ‘Robinson’-bombe bekræftet: Her er premieredatoen