Fie Laursen afslører: Derfor har disse ‘Forsidefruer’ blokeret mig

Fie Laursen afslører nu hvorfor, hun ikke er på god fod med de to 'Forsidefruer' Sarah Louise Christiansen og Amalie Szigethy.

24-årige Fie Laursen har lidt af et ry for at skabe sig uvenskaber blandt sine realitykollegaer.

Men nu fortæller hun, at der faktisk er hele to 'Forsidefruer', som har cuttet kontakten til hende. Det afslører hun i en video på det sociale medie TikTok.

LÆS OGSÅ: Türker truer Føtex med advokater

Sarah Louise kunne ikke tage et nej

Den første er den tidligere 'Forsidefrue', modellen Sarah Louise Christiansen, 38, der ifølge Fie skulle have blokeret hende på de sociale medier, efter hun afslog Sarah Louise tilbud.

- Sarah Louise blokerede mig for mange år siden, fordi hun spurgte, om jeg ville promovere en virksomhed for hende, en virksomhed som hun var en del af, og jeg sagde nej, og så ved jeg ikke, så blokerede hun mig bare, griner Fie i videoen.

Herunder kan du se et billede af Sarah Louise

Sarah Louise Christiansen var med i de fire første sæsoner af 'Forsidefruer' (Foto: Janus Nielsen)
Sarah Louise Christiansen var med i de fire første sæsoner af 'Forsidefruer' (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: AV! Iskolde paradisoer sletter sidste spor fra forholdet

Kyssede Amalies fyr

Derudover er der endnu en 'Forsidefrue', som har droppet Fie Laursen. Det er ingen ringere end det tidligere 'Paradise Hotel'-ikon Amalie Szigethy, der skulle have blokeret Fie efter en meget offentlig uoverensstemmelse.

- Amalie Szigethy - jeg kan faktisk rigtig godt lide hende, det er mange år siden, hun blokerede mig. Vi havde begge to kysset med Scotty fra 'Geordie Shore', hvis I kender det program - flovt! Vi havde begge to kysset med ham samme aften, og der var presse og sådan nogle ting, og hun blokerede mig så samme aften for mange, mange år siden. But I got love for this girl, understreger Fie.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra både Amalie Szigethy og Sarah Louise Christiansen, men de er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Herunder kan du se Fies TikTok-video, hvor hun også afslører endnu flere danske kendte, der har blokeret hende

@fielaursenhejTEAAA♬ original sound - fielaursenhej

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie deler stor nyhed

Det skete der dengang med Amalie

Episoden med Amalie var tilbage i 2013, og den var netop meget offentlig.

Her kunne flere medier berette, at der tilsyneladende opstod dårlig stemning mellem Amalie og Fie, efter de i VIP-loungen til årets MTV EMA-fest i København begge var gået efter den samme fyr, nemlig netop den engelske 'Geordie Shore'-stjerne Scott Timlin.

Herunder kan du se et billede af Scott og Amalie sammen til MTV-festen

Scott og Amalie fik både nusset, kysset og hygget til MTV-festen. i 2013 (Foto: Dan Bjerggård)
Scott og Amalie fik både nusset, kysset og hygget til MTV-festen. i 2013 (Foto: Dan Bjerggård)

Mens Fie nu fortæller, at Amalie skulle have blokeret hende samme aften, så var Fie dengang selv ret hurtig til at gå offentlig med sin forargelse over Amalie den aften, hvor de begge ville score Scott.

- Amalie Szigethy, hvad er det for en opførsel at have? Du er jo den største bitch. Håber aldrig at møde dig igen! Be a lady, skrev Fie dengang på Twitter.

LÆS OGSÅ: Massiv kritik af klinikken, der laver nye ansigter til realitystjernerne

Mens Amalie ikke svarede på Fie Laursens hårde ord, så ville hun dog gerne fortælle til Realityportalen, at hun faktisk havde taget skridtet videre med Scott Timlin, som hun mødte første gang den aften til MTV-festen.

- Jeg har inviteret ham til at bo lidt hos mig i L.A (Amalie var på det tidspunkt taget til USA for at jagte en karriere i Hollywood, red.). Ellers tager jeg over for at besøge ham i England. Vi havde en sjov og god aften sammen, og vi endte med at tage hjem sammen. Vi har selvfølgelig udvekslet telefonnumre, men nu må vi se hvad der sker, lød det dengang fra en fnisende Amalie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

Efterfølgende fulgte en masse dårlig stemning mellem de to realityfæller. Året efter refererede Fie igen til episoden med Scott, da hun overfor Ekstra Bladet skulle forsvare, at hun havde skrevet "afliv den, før den lægger æg" til et opslag om Amalies deltagelse i 'Luksusfælden'.

- Jeg var fyldt med irritationer over Amalie, da hun tidligere havde skrevet til mig og svinet mig til, fordi Scott havde skrevet til mig, at han ville have mig, og at hun var andet-valg, fordi jeg afviste at tage med ham hen på hans hotel, forklarede Fie dengang til Ekstra Bladet.

De to realityfæller har altså hver deres version af, hvad der skete dengang, og de skulle ifølge Fie Laursens TikTok-video altså stadig ikke have kontakt, selvom Fie siden skulle være blevet begejstret for Amalie.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Nu får ‘Fangerne på fortet’ premiere

LÆS OGSÅ: HAHA: Reality-deltagers vilde tip til at holde længere i sengen