Fie Laursen afslører: Derfor er vi ikke kærester

Fie Laursen og den norske fodboldkendis kunne ikke blive enige om rammerne for deres forhold. Så nu er han blevet skiftet ud med en dansk fodboldspiller.

I weekenden datede Fie Laursen en norsk professionel fodboldspiller, mens hun var i Oslo for at lede efter lejlighed.

– Han er kendt, så vi holder det hemmeligt, vi kender hinanden lige nu. Han er super sød, så nu må vi se, røbede Fie.

Men desværre blev det ikke til meget mere, afslører Fie nu. Den norske kendisfyr var nemlig lidt mere frisk på at binde sig end Fie, der for omtrent fire måneder siden brød med den svenske realitystjerne Robin.

Fie Laursen havde sin daværende kæreste, den svenske paradiso Robin med til sin koncert i Køge sidst i juni (Foto: Janus Nielsen)
Fie Laursen havde sin daværende kæreste, den svenske paradiso Robin med til sin koncert i Køge sidst i juni (Foto: Janus Nielsen)

- Jeg var ikke klar til at være så seriøs som ham. Han var rigtig sød og var klar til et fast forhold, hvilket jeg ikke var alligevel. Det skræmte mig, at han gik så hurtigt frem og faktisk tilbød, jeg kunne komme med til en familiemiddag. Så det blev ikke til et forhold. Jeg skal have alt i mit tempo, forklarer Fie.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindere afslører familieforøgelse: Det var ikke planlagt

Foreslog åbent forhold

Den norske fodboldspiller var da også Fies første date siden ekskæresten Robin, så derfor var et klassisk kæresteforhold ikke per nuværende særligt tillokkende for Fie.

- Jeg foreslog faktisk, vi kunne have et åbent forhold, men det ønskede han ikke. Jeg har aldrig før tænkt på et åbent forhold, men det var det, jeg ville have, hvis vi virkeligt skulle give os en titel. Det er måske fordi, jeg ikke var så forelsket, forklarer Fie.

Og selv om det ikke blev til den helt store kærlighed denne gang, så holder Fie stadig sin tidligere norske flirt hemmelig.

- Jeg kan i respekt for ham ikke give hans navn, men han spiller for et af de største fodboldhold i Norge, røber Fie dog alligevel.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen

Dater løs igen

Derfor er Fie også vendt tilbage til datingmarkedet for fuld tryk.

- Så lige nu flirter jeg med flere forskellige og ser, hvad jeg har lyst til. Jeg ønsker ikke en kæreste, før personen virkeligt slår benene væk under mig. Jeg dater igen og skal faktisk på date fredag, afslører Fie.

Og faktisk har den kommende date en del til fælles med hendes seneste flamme.

- Daten fredag er i Danmark, men faktisk en fodboldspiller. Jeg har fået smag for fodboldspillere åbenbart, griner Fie, der også holder sin danske fodboldflirt hemmelig.

LÆS OGSÅ: CHOK: Citybois-stjerne tiltalt for børneporno

LÆS OGSÅ: Fie Laursen får hjælp til livsstilsændring af ‘Love Island’-hunk