Fie Laursen (Foto: Janus Nielsen)
Fie Laursen (Foto: Janus Nielsen)

Fie Laursen åbner op om sin seksualitet

Fie Laursen bakker sin ekskæreste op - og er i den forbindelse kommet i tanke om sin egen biseksualitet.

I sidste måned stod den norske realityfyr - herhjemme nok bedst kendt som Fie Laursens seneste ekskæreste - Daniel Cristino frem som biseksuel.

Selvom bruddet mellem Fie Laursen og Daniel Cristino ikke just endte i fryd og gammen, så har Fie nu siden valgt at kommentere på, at Daniel er sprunget ud.

LÆS OGSÅ: Afvist på ‘Paradise Hotel’: Nu har han fundet kærligheden

Det gør hun i bedste Fie Laursen-stil, hvor hun i en TikTok-video synger og danser henover nogle billeder af det tidligere par til Rita Ora-nummeret 'Proud'.

- Folk i mine beskeder håner ham og gør grin med os begge to. "Vi vidste det, han var homoseksuel, din klovn". Fuck dem! Jeg er stolt af dig, Daniel! Vi havde en dårlig afslutning, men JEG ER STOLT, skriver Fie i videoen.

Herunder kan du se videoen, hvor Fie kommenterer på Daniels biseksualitet

@foreignfieNow that’s my answer♬ original sound - Fie Laursen

LÆS OGSÅ: Realitystjerne på sygehuset: Presset at vide, at man måske ikke overlevede natten

Ny sang om seksualitet

Det er også tydeligt på Fie Laursens TikTok-profil, at dét at Daniel er sprunget ud som biseksuel, har mindet hende om, at hun også selv tidligere er stået frem som biseksuel - som hun annoncerede det på scenen til Reality Awards i februar 2017.

I dag er Fie Laursen sammen med den hemmelige (mandlige) kæreste Gehad, men for tiden promoverer hun sin sang 'Gay for you' på TikTok.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i nyt sats: Sælger sig selv på auktion

I de to første af videoerne på det sociale medie fortæller Fie, at hun som yngre blev afvist af en kendt musikproducer på grund af hendes seksualitet, og hun derfor lavede sangen - som kommer ud i denne måned.

I de følgende to videoer er det dog Fie Laursens manager, der er homofobisk og ikke tror på sangen 'Gay for you', som derfor skal deles og duetteres.

Herunder kan du se den første video, hvor Fie Laursen promoverer sin sang

@foreignfiedon’t mind my hair dye ##lgbt🏳️‍🌈 ##gayforyou ##lgbtq ##lgbt♬ original sound - Fie Laursen

LÆS OGSÅ: CHOK! 'Årgang 0'-stjerne indlagt