Fie efter positiv graviditetstest: Jeg blev glad

Fie blev både glad og chokeret, da hendes graviditetstest viste sig at være positiv.

Omtrent to uger varede Fie Laursen seneste forhold. Det var tilbage i slutningen af juni måned med svenske Robin Johansson, som den hardcore realitynørd vil kende fra svensk 'Ex on the Beach' og den seneste sæson af norsk 'Paradise Hotel'.

Robin er også den seneste person, som Fie har haft sex med. Derfor var Fie ikke i tvivl om, at han var faren til hendes barn, da hun forleden tog en graviditetstest, der viste sig positiv.

- Så kigger jeg så på testen, og der er to streger, og jeg fik et totalt chok, fortæller Fie i en ny video.

Dog tog Fie testen om aftenen og kiggede først på svaret den følgende morgen. Derfor anbefalede hendes bror, Boris Laursen, at hun tog en ny test. Den ville Fies mor, Anette, komme med efter arbejde, og i mellemtiden kontaktede Fie sin læge, der fortalte, at en graviditetstest godt kan ændre sig til positiv over tid.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Kongerne’-Kia eftersøgt af politiet

En gave fra Gud

Den nye test viste sig da også negativ, så det var ikke mange timer, Fie nåede at gå rundt med troen om, at hun var gravid - og endda så langt henne i sin graviditet, at hun ikke kunne nå at få foretaget en abort.

Alligevel nåede Fie i det tidsrum aldrig at føle sig i tvivl om, at graviditeten var en vidunderlig ting.

- Jeg følte mig klar. Jeg så det bare som en “gave” fra Gud. Efter alt jeg har været igennem, så føltes det som om, der kom noget, der gav mening, fortæller Fie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen

Faren til barnet havde i så fald været Fies seneste realitystjerne-eks, Robin. Han har tidligere siddet i fængsel for en voldsdom, og Fie har selv beskrevet deres korte forhold som kærligt, men destruktivt. Alligevel havde Fie gerne fået barnet med Robin, som hun i dag betegner som en ven.

- Personligt havde jeg intet imod, at Robin så havde været faren. Han er ikke et dårligt menneske, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Monique raser: Jeg er så skuffet over Mark

Derfor var det i første omgang svært for Fie, da hun fandt ud af, at hendes positive graviditetstest viste falsk.

- Jeg var lidt skuffet og trist, da den så blev negativ den nye test, men lige nu er jeg på en måde også lettet, fordi jeg har så mange projekter her i 2020, som kræver, jeg ikke kan være gravid. Jeg filmer forskelligt tv, som skal ud i det nye år, og det ville sætte alt på en pause, hvis jeg var gravid, forklarer Fie.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Fakede forhold på grund af nyt tv-program

I videoen herunder kan du se Fie fortælle historien om den falske graviditetstest

LÆS OGSÅ: Princess Natascha kæmpede med sønnens vægt: Sådan har han det nu

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig