Fie afslører: Sådan blev jeg kendt

Fie Laursen lægger ikke fingre imellem, når hun fortæller sønnen om sit liv.

Det kommer nok ikke bag på nogen, at Fie Laursen har en lidt anderledes tilgang til rollen som mor. På sin Instagram-story har hun med et glimt i øjet og en god portion humor delt sin version af en godnatfortælling, hvor hun slår to fluer med et smæk: Hun fortæller sønnen godnathistorier og lærer ham lidt om sin mor.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

- Mor kunne ikke drikke vin som en normal pige, så hun blev til en Nilfisk støvsuger og sniffede hele København ned. Så nu har vi ikke drukket i mange år andet end vand og cola, altså sodavand. Mateo, jeg lavede engang en vandkur, altså hvor jeg kun drak vand. Jeg er enig, det var dumt. Mateo, jeg var engang med i et tv-program, hvor jeg spiste tyrenosser på tv. Ja. Er du stolt af mig? Men jeg har så også vundet en Award…. Årets bitchfight, lyder det fra Fie med et grin.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

Hun udråber sig selv til ikke at være en almindelig mor, men en cool mor, inden hun graver et lag dybere i godnathistorien.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens kæmpe kovending: Var imod børn på sociale medier - Okay okay, sandhedens time - Vil du rent faktisk gerne vide, hvordan jeg blev kendt? Okay, så det jeg gjorde var, jeg sagde én ting, og så gjorde jeg noget andet, ja, og det blev jeg bare ved med at gøre i sådan 12 år. Og så var det jo, at folk sagde, at så var man dobbeltmoralsk, og jeg blev sådan ved med i de 12 år at siger, at nej, jeg er bare på en rejse, hvor jeg udvikler mig hver dag og ændrer holdninger, griner hun.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Sådan er min aftale med faren