Fie afslører: Her er sandheden om mig og Mark

Fie åbner nu op om forholdet mellem hende og Mark Bøgelund.

Fie Laursen plejer ofte at være meget åben, når det kommer til hendes kærlighedsliv. Alligevel har både hun og reality-hunken Mark Bøgelund holdt det skjult indtil nu, at de to har en fortid sammen.

Forholdet mellem de to bliver dog ikke afsløret et hvilket som helst sted, men i reality-programmet 'Ex on the Beach', hvor Fie tjekker ind som Marks eks.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor sagde jeg ja til 'Ex on the Beach'

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se to af sidste års deltagere fra 'Ex on the Beach' havde sex og ikke var helt enige om, hvorvidt det var fedt eller nederen.

LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne

Nu åbner Fie derfor op om forholdet mellem de to og fortæller den fulde historie om deres fortid sammen:

- Mark og jeg har haft sex én gang, og der er kun følelser en vej – hans vej. Så kort kan det fortælles, afslører Fie til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

- Jeg fik først at vide lige inden, jeg kom ned på stranden, at det var ham, der var min eks. Jeg var helt i chok, fordi jeg havde regnet med, at det var en, jeg havde været kærester med, så jeg forestillede mig de værste ekser. Derfor blev jeg egentlig meget rolig, da det bare var ham. Der skal dog slet ikke ske noget mellem os herinde, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘For lækker til love’-Christina vender tilbage til skærmen

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Mark skal være med i ‘Ex on the Beach’: Derfor har jeg sagt ja