(Foto:  Peter Hauerbach)
(Foto: Peter Hauerbach)

Fie åbner op efter hård tid: Jeg vil ikke længere lade mig udnytte for profit

Fie Laursen har nu fuld fokus på at komme ovenpå igen.

Fie Laursen giver nu for første lyd fra sig, siden hun i forrige uge lagde et afskedsbrev på Instagram og efterfølgende blev fundet bevidstløs på en bænk. Det sker i et opslag på Instagram.

- Jeg har ikke fundet de rette ord endnu, for jeg er stadig ikke helt klar over, hvordan pigen på billedet blev til pigen, der kunne finde på sådan noget. Det eneste jeg ved er, at den del af mig forbliver på havnen sammen med den sang, der skulle være kommet i morgen, skriver hun og fortsætter:

- Jeg sætter en fod i jorden ved alt, der er meningsløst - og det er der meget, der har været i den karriere, jeg har valgt. Jeg vil ikke lade mig udnytte længere for profit - hverken af medier, mennesker og, vigtigst af alt, mig selv!

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

Fokus på at få det godt

Fie Laursen ser nu fremad, og hendes fulde fokus vil i den næste tid være på at komme helt på toppen igen.

- Jeg får nu den rette support, så jeg kan komme godt ud på den anden side. Det er mit eneste og vigtigste mål, og det er der, mit fokus kommer til at være det næste stykke tid.

- Jeg er oprigtigt ked af at have bekymret eller såret folk - da smerten fyldte mest, tænkte jeg kun på mig selv. Meningen med livet vil jeg nu finde i et liv, som jeg har tænkt mig at fylde med kompromisløs passion og positivitet, skriver hun

Fie Laursen sender samtidig en besked til de mange følgere, der ikke har det nemt.

- Jeg vil opfordre mine følgere til at søge hjælp, hvis tankerne bliver mørke. Det skal ikke være tabu at have ondt indeni, lyder det fra hende.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunks får hjælp af Fie Laursen til nyt projekt

Herunder kan du se hendes opslag: