Fetterlein om sin nye single: Reaktionerne har været crazy

Fetterleins nye single '3 gange S' udkom i går, og ifølge den nyudklækkede sangstjerne, har reaktionerne været vanvittige.

Skygge, solhat og solcreme er de tre råd, som Fetterlein sætter fokus på i sin nye single, som er lavet i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Trygfonden. Sangen skal ses som en alternativ og humoristisk måde at få danskerne til at skrue ned for solen.

- Hvis du hører en sang i radioen, på Spotify, YouTube eller Facebook, og den ikke ligefrem lyder som det, du plejer at høre, må du ikke gå i panik. Det er bare Frederik Fetterlein, skriver Trygfonden på deres hjemmeside.

Og kampagnen lader til at virke. For ifølge Fetterlein har modtagelsen af singlen været helt vild.

- Responsen på min nye single har været super vild og crazy, siger Frederik Fetterlein til Realityportalen.dk.

Hør Fetterleins single HER.

Godt formål

Fetterleins ønske er at sætte fokus på solbadning, hvilket også er en af årsagerne til, at han har sagt ja til at lave singlen '3 gange S'.

- Jeg sagde ja til at deltage, fordi jeg synes, det var et godt formål. Det er vigtigt, vi tænker os om. Alt for mange har hudproblemer, og  jeg er glad for, jeg kan støtte noget godt. Jeg har selv kendt en masse med hudproblemer på grund af solen, siger han.

LÆS OGSÅ: Hør Fetterleins single her

"Folk skal tænke sig om"

På Realityportalens Facebookside har der været delte meninger om, hvorvidt sangen kan tages seriøst eller ej. Men hos Fetterlein er budskabet klart.

- Jeg har selv haft problemer med solen, så det er vigtigt, at folk tænker sig om. Man kan ikke nægte folk at gå ud i solen, det sker ikke. Folk skal bare passe på. Så jeg håber, at sangen er med til at få folk til og tænke sig lidt om, siger den spirende sanger.

LÆS OGSÅ: Fetterlein laver nyt tv-program

Sangen kan få en ende

Som nævnt skal sangen ses som et alternativt tiltag i kampen om at få danskerne til at skrue ned for solen. Fetterleins single vil derfor larme alle steder, indtil 50.000 mennesker har besøgt skruned.nu og klikket på "sluk for Fetterlein knappen", skriver Trygfonden.

Så hvis du mener, at sangen er for irriterende, så opfordrer Kræftens Bekæmpelse til at skrue ned for solen, så skruer de nemlig ned for Fetterlein.

Og til alle dem, der skulle være i tvivl:

- Og nej, jeg har ikke planer om en sangkarriere. Jeg ved sgu godt, jeg ikke bliver den nye Seebach, griner Fetterlein.

Men hvad synes du egentlig om sangen? Deltag i afstemningen herunder:

LÆS OGSÅ: Fetterlein springer ud som sanger.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.