Får job-afslag på grund af tv-optræden

Livet som reality-stjerne er ikke altid lige sjovt - særligt ikke, når man ikke kan få et arbejde, fordi man har lavet TV. Det er noget, der gør Melanie frustreret, for hun vil ikke have, at andre skal bestemme, hvad hun skal og ikke skal.

Vi elsker reality-tv, det vidner det stigende antal af reality-programmer om. Og statussen som reality-stjerne, som er lig med VIP-fester, champagne og kulørte drinks, kan være tillokkende. Men man skal tænke sig om en ekstra gang, før man bevæger sig ind i den verden, advarer Melanie fra 'For lækker til love'. For når man kommer ud på den anden side og gerne vil skabe sig en karriere, så er der ikke længere nogen VIP-behandling.

LÆS OGSÅ: Melanie: Det er hårdt at være 'For lækker til love'

- Det er rigtig svært at få et arbejde, og det har jeg ellers aldrig haft problemer med. Jeg tror, at det har meget gøre med, at jeg er aktuel på TV - og det har folk svært ved at se bort fra, fortæller Melanie til Realityportalen.dk.

Bliver afvist på grund af tv-optræden

Melanie fortæller, at hun har fået afslag på jobs med det grundlag, at hun har medvirket i TV. Hun har søgt arbejde i en del tøjbutikker blandt andet i Message, men her kunne de ikke bruge hende, fordi hun er med i 'For lækker til love'. Og den modstand kan være en hindring på vejen i forhold til hendes fremtidige drømme.

- Jeg vil allerhelst have en elevplads i en tøjbutik - gerne i Karen Millen. Det ville være en fordel, når jeg skal uddanne mig til designteknolog, fordi jeg gerne vil være moderedaktør, siger hun.

Det er et stort problem, fordi det er de færreste reality-stjerner, der rent faktisk kan leve af deres tv-optræden. Og her er Melanie realistisk, hun ved godt, at hun nok ikke skal regne med, at reality bliver hendes levevej. Derfor er det vigtigt for hende, at skabe sig en karriere udenfor tv-skærmen også. Men det er ikke kun på arbejdsmarkedet, at hun af og til møder modstand.

LÆS OGSÅ: Boffy har fået en kæreste

Folk behandler os dårligt

Melanie er bevidst om, at når man går ind i reality-branchen, så er der nogle folk, som vil have fordomme overfor en. Men 'For lækker til love'-pigen er alligevel overrasket over, hvad man skal stå model til.

- De fleste mennesker behandler reality-stjerner rigtig dårligt. Der er rigtig meget, man er nødt til at stå model til. Folk siger rigtig grimme ting til dig og kaster ting på dig, når du er i byen, forklarer hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Anholdt for at urinere i metroen

Nogle kan måske have den fordom, at folk, der har været med i reality føler sig bedre end andre. Men sådan er det slet ikke, understreger Melanie, der er overbevist om, at de fleste føler sig som ganske almindelige mennesker. Alligevel føler hun, at folk ser ned på reality-deltagere, fordi de gør, hvad de vil, og gerne vil opleve nogle ting, og det har sine ulemper.

- Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at det ikke altid er en dans på roser at lave tv, da du, som sagt, er nødt til at stå model til rigtig mange ting. Det er også svært at få et fast arbejde, så du har noget at leve for, konstaterer hun.

Selvom Melanies deltagelse i 'For lækker til love' indtil videre har medført negative oplevelser, så fortryder hun alligevel ikke, at hun er med i programmet - men hun vil ikke finde sig i, at folk sætter en stopper for hendes drømme, fordi de har fordomme om reality-stjerner.

Deltag i afstemningen herunder:

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.