Fans raser: Ingen diversitet i ‘Love is blind’ sæson 2

Ifølge flere fans er den nye sæson af det populære realityprogram et mislykket forsøg på at vise diversitet.

Første sæson af ‘Love is Blind’ tog seerne med storm, og reality-programmet blev hurtigt det mest streamede program på Netflix i 2020. Trods sin popularitet blev programmet flere gange kritiseret for manglende diversitet og for kun at have 'attraktive' deltagere med. To ting, som producenterne har prøvet at rette på i sæson to, men som, ifølge flere fans, er totalt mislykket.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Martin fortæller om den nye sæson af 'X Factor'... 

To af de kvindelige deltagere, der blev introduceret tidligt i sæson to, er Chassidy Mickale og Hope Antoniello. De er begge plus-size, hvilket vildledte flere seere til at tro, at man ville følge deres historier i den nye serie.

LÆS OGSÅ: Reality-par flytter væk

Men da flere reality fans indså, at Chassidy og Hope ikke var blandt de 12 deltagere, som showet ville fokusere på, brød helvede løs. Folk sprang til tasterne og postede deres utilfredshed på de sociale medier.

'Love Is Blind fokuserede meget på to store kvinder i første episode og fik os til at tro, at vi ville få mangfoldighed... så så vi dem aldrig igen'

'Jeg er glad for, at du også så dem, jeg tænkte, at jeg måske hallucinerede dem på dette tidspunkt... for fanden, jeg var spændt'

'Jeg var så begejstret for de "normale" kvinder, og så var de væk'

LÆS HER: 'Gift ved første blik'-par er blevet forældre

Nogle bed også fast i, at flere af de kvindelige deltagere i sæson to, talte om deres tidligere vægttab og forbandt det med en usikker kropsopfattelse.

'Og i mellemtiden fik vi flere "Jeg plejede at være tyk, kan du nogensinde acceptere mig?" historier,'

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne kærester med professionel fodboldspiller