Familien utrøstelig i deres tab af Lars Høgh: Samlet i sorgen

Familien fandt sammen i et stort kram, da kisten var båret ud i rustvognen.

De tunge kirkeklokkers slag rev stilheden foran Sankt Knuds Kirke itu, mens Lars Høghs kiste blev båret ud til rustvognen.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Karsten Ree fortæller, at han er bange for at miste synet på grund af sin sygdom...

Hundredevis af fans, der har brølet, når Lars Høgh brillerede med landsholdet og OB, dannede en cirkel foran Odense Domkirke og viste målmandslegenden den sidste respekt, da familie og venner i tirsdags var samlet til afsked.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’ er tilbage: Her er datoen 

Efter lang tids kræftsygdom var der ikke flere mirakelredninger, og blot 62 år gammel sov Lars Høgh stille ind i sit hjem på Hunderupvej med hustruen Tine ved sin side.

Familiens præst, Eva Tøjner Götke, domprovst i Helsingør Stift, var kommet hjem for at stå for bisættelsen, og hun talte smukt om kirken som kærlighedens klubhus. Og Høgh havde altid kærligheden og tilliden med sig, og ikke vreden og aggressionen, som hans gode ven Michael Falch formulerede det bagefter.

LÆS OGSÅ: Jaffer giver råd til ny ‘Bachelor’

Midt i sorgen var han næsten den eneste, der kunne sætte ord på den store taknemmelighed, der fyldte alle midt i tabet af Lars Høgh. Rundt om ham stod gamle og unge landsholdsspillere som forstenede og med tårer i øjnene.

LÆS OGSÅ: Kongelig familieforøgelse

Men da rustvognen langsomt kørte fra pladsen foran kirken var der der dog en enkelt fan, der talte for tusinder, da han råbte, "God tur, Lars!"