Familien Price samlet til genåbning: Glade og lettede

For to kæmpe madelskere som James og Adam Price har den lange nedlukning af restauranterne været rigtig hård.

Både fordi de begge elsker at gå ud at spise, og fordi de som restauratører med seks restauranter rundt om i landet har fået en kæmpe økonomisk lussing.

Så smilene var brede og glassene fyldt med champagne, da James sammen med sin hustru, Anette, og Adam med sønnen, Storm på 12 år, mødtes til en stor saftig bøf og sprøde fritter i restauranten i Rosenborggade i København.

LÆS OGSÅ: WHAT! To deltagere taget i snyd: Smidt ud af realityprogram

Om Adam havde glædet sig?

- Jamen, er du da helt vanvittig? Jeg føler en kæmpe glæde og lettelse, men også lidt nervøsitet for, hvad der nu sker. Vi skal bare alle sammen kæmpe for at holde smittetallet nede nu, siger Adam Price, 53, og bror James tilføjer:

- Den første nedlukning var chokerende, men den anden har virkeligt trukket tænder ud. Det slag med en kæmpekølle, vi fik i december, da alt lukkede ned igen midt i al julehyggen, var barskt, og så nedlukning frem til nu. En katastrofe.

LÆS OGSÅ: Bubbers eks raser mod elskerinden: Hun ville have mit liv

James og Adam var lige et smut i køkkenet for at sikre sig, at pomfritterne var sprøde som altid (Foto: Michael Stub)
James og Adam var lige et smut i køkkenet for at sikre sig, at pomfritterne var sprøde som altid (Foto: Michael Stub)

Nedlukningen har dog på ingen måde gjort, at Adam eller hans børn, Josephine og Storm, har sultet. Han har haft Storm rigtig meget hjemme under nedlukningen.

- Storms mor er madanmelder på Politiken, ligesom jeg var i gamle dage, så mad betyder rigtigt meget i begge hjem. Storms skole, Bernadotteskolen, har gjort rigtigt meget ud af at lave mad online på Teams, så jeg er kommet hjem til både kanelsnurrer, chili con carne og et interessant russisk måltid. Glæden ved mad er bestemt givet videre til næste generation, siger han.

LÆS OGSÅ: Kendispar chokerer: Derfor sover vi ikke sammen

Bdr. Prices diner i Lyngby har solgt masser af mad ud af huset (Foto: Lars E. Andreasen)
Bdr. Prices diner i Lyngby har solgt masser af mad ud af huset (Foto: Lars E. Andreasen)

Travl tid

For James står det at komme ud at spise dog ikke øverst på to-do-listen lige nu.

- Jeg har ligget fuldstændigt vandret med Cirkusrevyen og kommer til at gøre det de næste mange måneder. Nu må vi se, hvor langt hen på året vi skal spille revy for at få afviklet alle forestillingerne.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitybabe indlagt: Komplikationer med hjertet

Selvom James og Anette måske kan stikke af til deres lejlighed i Sydfrankrig senere på året, drømmer James ikke om at komme ud at spise.

- Vi har købt en lejlighed nede i Menton for nogle år siden for selv at kunne lave mad dernede. Det har jeg drømt om i mange år, lige siden Adams og mine forældre havde en lejlighed blot 200 meter fra, hvor vi bor nu. Menton er ikke en fantastisk restaurant-by. Faktisk laver jeg bedre mad selv hjemme i lejligheden, konstaterer James Price med et hjerteligt grin.

- Men jeg elsker at sidde på det lille torv dernede med en drink eller kaffe, bare slappe af, nyde livet og kigge på mennesker. Det glæder vi os til, i det omfang, det nu kan lade sig gøre.

LÆS OGSÅ: Carsten Bjørnlunds store interesse: Sprognørd

LÆS OGSÅ: Ung mor slår fast: Jeg er blevet den bedste udgave af mig selv