Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

'Familien fra Bryggen'-stjerne afslører ukendt fortid

Reality-stjernen skal tabe sig og lave motion, hvis han vil være sin dårlige ankel kvit. Nu viser det sig, at det langt fra er første gang, han har trænet sig til en topform. Faktisk kan Moster Niller se tilbage på flere højdepunkter.

Makeup artisten Moster Niller har sat et seriøst projekt igang. Han vil nemlig over en længere periode tabe sig hele 20 kilo.

Han har i noget tid ønsket sig at komme i bedre form, og da hans ankel sagde fra i begyndelsen af måneden, blev det startskuddet. 

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Amanda er gravid: Måtte alene til scanning

- Så tænkte jeg, at det skal ske nu og her. Min plan er at begynde stille og roligt, så jeg stadig kan nyde livet. Men med masser af træning og færre kalorier, siger 28-årige Niller til Realityportalen.

20 kilo kan virke som meget, men et liv med hård træning er ikke nyt for reality-stjernen. For han har før i tiden dyrket atletik, hvor han stillede op til DM, og så har han været i hård træning i militæret. Her kom han i en form, han beskriver som sit livs bedste.

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Paradise’-hunk har skiftet navn

- Jeg var med til DM et par gange, mens jeg var teenager, og da jeg gik på efterskole, var jeg også med til DM i rytmisk gymnastik. Men det er jo mere end ti år siden, og der er sket meget siden dengang.

Det er dog hverken atletik eller en tur i militæret, der denne gang skal gøre det af med hans overflødige kilo.

LÆS OGSÅ: Türker afslører: Sådan får du succes på Instagram

- Jeg har en personlig træner, som hjælper mig med online og udendørstræning. Hende har jeg brugt hver gang, og det giver altid resultater, siger Moster Niller.