Foto: TV3
Foto: TV3

'Familien fra Bryggen' er vores hverdag

Hverdagens oplevelser og gøremål er konceptet i 'Familien fra Bryggen'. Og det er en succes, fordi folk kan relatere til det, de ser, lyder det fra Linse.

TV3s program 'Familien fra Bryggen' er yderst populært. Men der er faktisk ikke noget ekstraordinært ved selve konceptet, for det består af hverdagens små og store ting.

- Vi holder ikke fri, men det hele handler om det, vi laver til hverdag. Eksempelvis har jeg givet min veninde restylane og botox, og der er tv-holdet med. Vi er nok rigtig gode til at være "os selv", siger Linse til Realityportalen.dk og tilføjer, at hun selvfølgelig er glad for at kunne have sin hund med på arbejde.

Dagens julegodte: 'Familien fra Bryggen' holder gammeldags jul 

'Folk kan relatere til os'

En af de klare fordele ved hele programmet er, at mange kan relatere til det. For hvilken familie har ikke en mormor eller datter - og hvem har ikke hunde?

- Folk kan relatere til os. Vi siger tit noget sjovt, men det gør alle jo. Og så er vi ikke stjerner, der køber Gucci, men derimod er vi helt nede på jorden, lyder det fra Linse.

Men når man har med en helt almindelig dagligdag at gøre, så skal der arbejdes med at klippe det godt sammen. Og det bliver der.

- Det bliver sjovt klippet sammen, og vi siger sjove ting. Da Mopper ville rense gulvtæppet ringede hun til produktionsselskabet og spurgte, om de ville være med. Og det ville de gerne, hvilket Mopper syntes var en smule underligt - men det blev klippet sjovt sammen.

LÆS OGSÅ: Gustav: Linse er sippet

Den nye sæson har det hele

For tiden er der gang i optagelserne til den næste sæson af 'Familien fra Bryggen', og der kan man forvente en god blanding af lidt af hvert.

- Der bliver smæk på - men vi er også nede på jorden. Så der bliver både kedelige og spændende ting. Og så bliver der fokus på min forretning, som jeg er ved at starte op, fortæller hun til Realityportalen.dk.

Så er der er lagt op til en spændende og underholdende sæson af det populære program.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.