Foto: SBS
Foto: SBS

Få et stykke med Numse-Rasmus

Her er en oplagt mulighed for at erhverve sig et signeret billede af Rasmus.

Den numseglade fyr er et markant ansigt i 'Singleliv'. Man kan elske ham, hade ham eller begge dele. Men er du i den første kategori, så er her en enestående mulighed for at modtage et billede med en autograf fra Rasmus.

- Vil man have et signeret billede med min autograf og et lille smil, så gå ind på min Fanside og skriv et brev med jeres adresse, så sender jeg det. Vil man have et billede af Rasmus og autograf, så tjek min Fanside og skriv din adresse, så får du tilsendt det med posten. KH Rasmus, skriver den populære 'Singleliv'-fyr på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Putte truet på livet

Overøses med rosende ord

Som en ægte stjerne får Rasmus en masse positive ord med på vejen fra sine fans.

- Rasmus du er mit helt store idol - bliver ALTID så glad, når jeg ser dig i 'Singleliv', du får rigtig smilet frem på mine læber. Du er så smilende og gør så meget godt for andre mennesker. Der burde helt klart findes flere af din slags, fortsæt det gode stykke arbejde du allerede gør, er stolt af dig, skriver en fan på Rasmus' Facebook-profil.

Billeder på Fansiden afslører også, at der allerede er nogen, som har taget imod tilbuddet om et billede med autograf. Så den numseglade fyr har uden tvivl gjort storebededagsferien lidt bedre for nogen stykker.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus date finder køkken-porno

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.