'Ex on the Beach'-veteran er tilbage på skærmen

Det er ikke til at overse den person, som tjekker ind i villaen - hverken fysisk eller mentalt.

At kærligheden kan findes i 'Ex on the Beach' er Nicolai Heller et omvandrende bevis på. At man kan miste den igen beviste han også tilbage i efteråret 2021, da Christel Trubka valgte at gøre kærligheden forbi mellem de to.

LÆS OGSÅ: Reality-stjernernes reaktion efter Teiturs dom

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Marco og Jeppe snakker om at få børn

Alt dette er fortid og nu er det stor-armede brød tilbage.

- Første håndsindtrykket af mig kan jo godt være, at jeg er en stor stodder med store arme, tatoveringer osv., men inderst inde er jeg egentlig bare en stor bamsefar. Jeg er meget omsorgsfuld og et kærligt menneske, som sørger for at alle andre mennesker omkring mig har det godt, fortæller Nicolai, som tjekker ind i luksusvillaen i dagens afsnit af 'Ex on the Beach'.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Paradise'-deltager fastede i syv dage

Begejstringen er stor fra de andre deltagere. Specielt Sofie-Mai lægger ikke skjul på gensyns-glæden, da hun langt om længe genkender den gamle kending, som er iført fuld klovne-kostume.

Nicolai er ikke i tvivl om, hvad intentionen med sit ophold er.

- Før jeg var i et forhold scorede jeg rigtig mange damer, og jeg elskede det. Nu er jeg single igen, og nu skal der bare laves så mange damer, fortæller 'Ex on the Beach'-stjernen og entusiasmen er ikke til at tage fejl af.

Nicolai medvirkede i 'Ex on the Beach' sæson 6. Den sæson, som er blevet fjernet fra Discovery+.

LÆS OGSÅ: NY SERIE: ‘Reality-hjørnet’ med Marco og Jeppe

Se afsnittet på Discovery+.