(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

'Ex on the Beach'-Tessie dater velkendt reality-hunk

Der er for alvor flirt i luften mellem de to realitystjerner.

For tre uger siden kunne 'Ex on the Beach'-Tessie og 'Paradise'-Sami afsløre, at de havde fået et godt øje til hinanden. Selvom de sås regelmæssigt og sov sammen, slog de fast, at de hverken var kærester eller havde noget kørende, men de var dog enige om, at der var mulighed for, at deres flirt kunne udvikle sig.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Ex on the Beach’-Frederik har tabt ti kilo

Nu er dog ikke længere amoriner i luften mellem de to, og Tessie har i stedet fundet en anden reality-hunk, som hun nyder tiden sammen med:

- Baris fra 'Robinson Ekspeditionen' og jeg ses lidt og nyder hinanden. Vi skrev sammen i lidt tid og mødte så hinanden første gang til Reality-fodbold i sidste uge, hvor vi tog hjem til mig til Aarhus dagen efter. Han kommer også igen i dag, fortæller Tessie til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Jeg tager det MEGET stille og roligt, men han har virkelig potentiale til at blive en kæreste. Jeg har nogle psykiske problemer, som gør, at jeg har rigtig mange humørsvingninger og problemer. Jeg døjer med dem på daglig basis, hvilket gør, at jeg kan være svær at holde ud, men han tackler det hele så godt, og så er han bare dejlig all over. Han har virkelig det hele. Han har bare alt det, jeg finder tiltrækkende: mørkt hår, mørke øjne og kroppen. Han har det hele.

LÆS OGSÅ: Efter hævntogt i ‘Robinson’: Sådan er forholdet mellem Maria og Baris i dag

LÆS OGSÅ:‘Robinson’-drømmen knust: Jeg er ked af det, men …

Baris: Vil ikke være en "tankstation"

'Robinson'-hunken Baris kan også bekræfte, at han og Tessie nyder tiden sammen, men han slår fast, at de bestemt har nogle ting, de skal have afklaret:

- Det har været sådan lidt on and off med Tessie og jeg. Vi tager det stille og roligt. Der har været en masse drama, som jeg ikke lige har orket. Nu skal vi faktisk mødes i dag og snakke om, hvad der skal ske. Som tingene står lige nu, vil jeg derfor slet ikke kommentere på, om vi kan blive kærester i fremtiden. Jeg gider som sagt ikke være en tankstation af mange, hvor man lige får tanket benzin, og så videre til næste tankstation efter. Jeg vidste ikke, hvem Tessie var, eller hvad hun havde lavet, da jeg mødte hende, og man kan godt sige, at jeg blev kastet lidt ind i alt det her drama, fortæller Baris til Realityportalen.dk.

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama

Der er dog ingen tvivl om, at han er meget betaget af Tessie:

- Hun jo fucking flot, har mørkt hår, grønne øjne og krop som en italiensk gudinde. Hun er svær at håndtere nogle gange, men det har hun sine grunde til, og det er en udfordring, som jeg har lært at elske at tage op. Jeg forventer jo det samme omvendt. Hun er en kopi af mig selv, hun hygger sig, hvis det er det, hun har lyst til. At folk så har ondt i røven og kalder hende alt muligt, det er selvfølgelig forventet, når hun har så mange følgere og er offentlig. Hendes historik viser, at hun faktisk har været loyal og godt kan vise stabilitet overfor en eventuel partner, jeg skal bare være sikker på, at jeg ikke bliver en af dem, der ikke gør, fortæller Baris og fortsætter:

- Vi er meget ens, da vi elsker vores frihed og kan ikke lide at begrænse os, men alligevel ender vi i hænderne på hinanden. Jeg er ikke bedre end hende på det punkt, da jeg desværre også har hygget mig lidt for meget, og det blev for meget ret hurtigt. Så Tessie er lige som drømmebilen på en leasingaftale, man frygter, at man mister hende en dag, og så ikke kan komme videre.

Se billeder af Tessie og Baris øverst i galleriet.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor skred Lars fra ‘Robinson’

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! ’Robinson’-deltager vil tæve Fetterlein