'Ex on the Beach'-Tabita: Jeg taler ikke med min familie

Da Tabita brød med Jehovas Vidner-kirken, udstødte hendes familie hende. Først førte det til et hashmisbrug, men i dag er Tabita lykkelig for endeligt at kunne være den, hun er.

Tabita meldte i aftes sin ankomst i 'Ex on the Beach'-villaen. Tabita har før fortalt, at hun tidligere har været medlem af Jehovas Vidner, og at hun netop ønskede at deltage i 'Ex on the Beach' for at vise, at man ikke skal lade sig stoppe af sin fortid.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Maria og Bea klar til ‘Paradise Hotel’, hvis…

Men nu åbner den 21-årige realitybabe op for, hvor svært det faktisk har været at bryde ud af religionen.

- Jeg brød ud af Jehovas Vidner, da jeg var 19. Det har været meget hårdt, specielt bruddet med min familie. Jeg snakker slet ikke med min mor og far og mine søskende, så det er vildt hårdt og mærkeligt, fortæller Tabita, der blev udstødt af familien, da hun ikke længere ville underlægge sig de begrænsende regler, man som medlem af Jehovas Vidner underkaster sig.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens særlige kontrakt: Denne eks må ikke komme i ‘EOTB’

Eksempelvis må man som Jehovas Vidne hverken bande, drikke sig fuld eller have sex - hvilket ellers er tæt på beskrivelsen af, hvad man laver i 'Ex on the Beach'.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nadja og Rene fra 'De unge mødre' fortæller, hvorfor kirken betyder noget for dem

LÆS OGSÅ: Blomsterberg kæmpede for ægteskabet: Tæt på skilsmisse

Blev forbudt at deltage 'X Factor'

En anden regel i Jehovas Vidner er, at man ikke må se eller distribuere seksuelt eller pornografisk materiale. Derfor kan det også synes som et stort spring, når Tabita i dag kan ses særdeles letpåklædt i Kanal 4-programmet eller på sin Instagram - og ikke mindst, da Tabita i januar i år var med i kapløbet om at blive årets side 9-pige i 2018. Eller da hun kom på coveret af Pattesutters single 'Lille pik'.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

Tabita har også tidligere fortalt til B.T., at hendes familie forbød hende at stille op i et ganske særligt realityprogram, da hun stadig var medlem af kirken.

- Jeg måtte ikke stille op i 'X Factor', fordi det reflekterer en kultur, som Jehovas Vidner ikke vil være en del af, fortalte hun dengang til mediet.

Til Realityportalen fortæller hun, at hun stadig elsker at synge og bruger det som en måde at komme ud med følelserne på.

Ud af hashmisbruget

Det er altså tydeligt, at Tabita ikke brød sig om religionens regler. Så Tabita vidste, at hvis hun skulle være den, hun er, så måtte hun væk, også selvom det var hårdt. Bruddet med familien resulterede i, at Tabita måtte klare sig selv og sine problemer, og de problemer blev i første omgang løst ved at flygte ind i en hashrus.

LÆS OGSÅ: Peter Birch om sin hemmelige kæreste: Det er svært

- Jeg har haft et massivt hashmisbrug. Jeg gik fra at ryge hash hver dag, hvor man bare tåger, til rent faktisk at face alle de problemer, jeg stod med, som man bare har prøvet at skubbe væk hele tiden, fortæller Tabita, der lykkeligvis fandt støtten og styrken til at komme videre andetsteds fra end familien.

- Jeg er glad nu for at være kommet ud på den anden side af Jehovas Vidner og have fundet nogle venner, som jeg har fyldt mit liv med i stedet og som jeg virkelig føler, jeg kan stole på, fordi det er så vigtigt, lyder det fra realitybaben.

LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram

LÆS OGSÅ: CUTE: Endnu et kærestepar i ‘Ex on the Beach’