Cecilie og Claes fandt sammen i anden sæson af 'Ex on the Beach'. Forholdet gik op og ned, men parret nåede at blive gift i Sunny Beach, at flytte sammen i Randers, og så fik Cecilie fik en kærlighedstatovering til Claes, der fyldte hele læggen. Da Claes turnerede som dj i oktober, fik han dog en besked fra Cecilie, der afsluttede forholdet på grund af tillidsproblemer. Alt virkede til at være venskabeligt mellem de to ekskærester, men så kom der virkelig drama i december, hvor de begge beskyldte hinanden for alverdens frygtelige ting, som stalking og utroskab (Foto: Janus Nielsen).
Cecilie og Claes fandt sammen i anden sæson af 'Ex on the Beach'. Forholdet gik op og ned, men parret nåede at blive gift i Sunny Beach, at flytte sammen i Randers, og så fik Cecilie fik en kærlighedstatovering til Claes, der fyldte hele læggen. Da Claes turnerede som dj i oktober, fik han dog en besked fra Cecilie, der afsluttede forholdet på grund af tillidsproblemer. Alt virkede til at være venskabeligt mellem de to ekskærester, men så kom der virkelig drama i december, hvor de begge beskyldte hinanden for alverdens frygtelige ting, som stalking og utroskab (Foto: Janus Nielsen).

'Ex on the Beach'-stjerner står frem: Vi er kærester

Følelserne udviklede sig for alvor i 'Ex on the Beach'-villaen, og nu kalder parret sig officielt for kærester.

Til pressemødet på den igangværende sæson af 'Ex on the Beach' stod det klart, at Claes Lanng, der også medvirkede i den seneste sæson, og 22-årige Cecilie for alvor fandt kemien, da han kom ind i villaen som hendes eks.

Selv om de hjemme i Danmark tidligere havde været på dates sammen, uden det udviklede sig til det helt store, så fandt de to ud af det sammen under optagelserne, og da de dukkede op til pressemødet, afslørede de, at det var begyndt at date igen.

LÆS OGSÅ: WOW: Så mange par er kommet til under ‘Ex on the Beach’

Claes lagde dog ikke skjul på, at han var blevet rigtig glad for Cecilie. Han håbede derfor, at det ville blive til mere end blot det. Og det er det blevet nu. Parret bekræfter over for Realityportalen, at de nu er blevet kærester.

- Claes er den helt rigtige for mig. Han er totalt anderledes end alle andre fyre, jeg har datet, men han passer stadig langt bedre til mig, end nogen anden har gjort. Han har så meget tålmodighed, hvilket man virkelig har brug for sammen med mig, siger Cecilie.

- Jeg faldt for Cecilies personlighed. De få dates, vi havde været på før programmet, var perfekte. Vi kom tæt ind på hinanden, meget mere end vi nogensinde har gjort med andre på så kort tid. Vi harmonerede bare sammen. Og at jeg så fik chancen for at komme ned til Mauritius og bruge endnu mere tid sammen med hende, det hjalp os begge med at indse, hvor godt det her kunne udvikle sig, siger Claes.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen forklarer: Derfor kan jeg ikke sige undskyld til Frederik

Artiklen fortsætter under videoen med Cecilie, der afbrød to andre 'Ex on the Beach'-deltageres hygge i badet.

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Låst til hinanden

Selv om Claes og Cecilie først har gjort forholdet officielt nu, har de mere eller mindre været kærester i et stykke tid. Derfor kommer det heller ikke til at betyde så meget, at der nu er titel på.

- Det kommer jo ikke til at ændre noget imellem os. Det er jo bare vores måde at vise hinanden og andre, at vi kun vil hinanden og på den måde er låst til hinanden. Det er vel en form for tillidserklæring, siger Cecilie.

- Nu når det er officielt, så betyder det vel egentligt bare, at vi har fået en titel. Vi har brugt så meget tid sammen, efter vi kom hjem, og vi kan begge mærke, at det her er rigtigt. Vi har både følt og opført os som kærester i lang tid nu, men vi ventede bare på det helt rigtige tidspunkt med at gøre det officielt, lyder det fra Claes.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse

Han fortæller, at parret ventede så lang tid med at gøre det officielt, fordi de gerne ville gøre noget stort og romantisk ud af det hele. Det nåede de dog ikke, før de var så forelskede, at det ikke betød noget, så længe de bare fik hinanden. Og det er Cecilie helt enig i.

- Vi har jo længe haft tanken om, at det skulle være officielt. Jeg har bare været så bange for, at jeg ville ødelægge det, så det var nemmere bare at lade det være uofficielt. Men jo længere tid, der gik, jo mere kunne vi bare mærke, at det her var rigtigt, og at vi ikke kunne se os selv med andre end hinanden, siger Cecilie og fortsætter:

- Derefter ville vi gerne have, at det hele skulle være perfekt, og at vi skulle blive kærester på det helt rigtige tidspunkt og så videre. Men det var som om, det hele bare aldrig blev så perfekt, som vi gerne ville have det. Vi sad så på bagsædet i bilen på vej hjem fra Sjælland og havde den dybeste og mest romantiske snak, og der kunne vi bare mærke, hvor rigtig det her var. Og ja, så blev vi kærester.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda om sex med Mark: Ville ønske, det aldrig var sket

Flytter sammen ... på et tidspunkt

I øjeblikket bor parret hver for sig og nyder tiden med hinanden, når de er sammen. Og noget tyder på, at det bliver ved med at være sådan i et stykke tid.

- Jeg har sagt til ham, at han er velkommen til at flytte nogle ting, så køber jeg gerne en kommode til ham. Men jeg tror simpelthen, han kommer til at savne sin computer og gode WiFi for meget til at kunne flytte officielt hjem til mig, griner Cecilie og fortæller, at hun ikke kommer til at flytte hjem til ham.

- Han bor med to kammerater, så det vil jeg helst ikke. Jeg har brug for mit privatliv og min luksuslejlighed. Jeg har prøvet at bo i kollektiv, og det var forfærdeligt, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: WTF: Er det her det dummeste reality nogensinde?

Claes er ikke afvisende over for, at parret skal flytte sammen. Men det bliver ikke lige med det samme.

- Jeg tror, at vi ender med at flytte sammen en dag, men det er stadigvæk et godt stykke ude i fremtiden. Lige nu fungerer det helt perfekt med, at vi bor hvert for sig, da jeg bruger meget tid på at lave musik, og det vil jeg ikke have mulighed for, hvis jeg boede hos Cecilie - hovedsageligt på grund af naboer og beliggenheden.

- Vi nyder begge hinandens selskab og savner hinanden meget, hver dag vi ikke er sammen. Det fungere også supergodt med vores jobs, da hun tager med mig, når jeg er ude at spille, og jeg tager med hende, når hun skal ud at strippe - uanset hvor i landet vi ender.

LÆS OGSÅ: Vred Fie efter sex i ‘Ex on the Beach’: Jeppe og jeg er uvenner