‘Ex on the beach’-stjerner klar til mere tv

De er klar til at være i lidt af hvert.

'Ex on the beach' er færdig for denne omgang, men to af deltagerne er allerede klar på at komme på skærmen igen.

LÆS OGSÅ: Realitydeltager tiltalt for vold og trusler: Slag, kvælertag og kniv mod halsen

Det fortalte Trine Vandrup og Julica Larsen, da Realityportalen mødte dem til finalefesten på den seneste sæson af 'Paradise' sidste uge.

- Jeg kunne godt være åben for at lave noget mere. Der er mange muligheder og mange forskellige programmer, men 'Ex on the beach' er i hvert fald en mulighed, og så må jeg ellers se, hvad der kommer af spændende muligheder. Jeg er ikke lige umiddelbart frisk på 'Paradise', men man ved aldrig, lød konklusionen fra Julica, og Trine er umiddelbart enig:

- Jeg kunne godt være åben for at være med i noget mere, men hvad det skulle være, ved jeg ikke lige. Jeg tror ikke 'Paradise', for jeg tror ikke, at jeg ville passe ind. Men det kommer an på, om de laver det om, fortalte Trine.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-deltager trækker stikket: Psykisk hårdt

Mere 'Ex on the beach' i jagten på kærligheden

Hverken Julica eller Trine fandt kærligheden i knaldeprogrammet, og Julicas kærlighedsliv er heller ikke ligefrem kørt på skinner, siden hun kom hjem.

- Der sker ingenting. Det er simpelthen knastørt. Så en ny sæson af 'Ex on the beach' ville da være oplagt, lød det med et grin fra Julica.

LÆS OGSÅ: Tv-vært mistede sin far: Fortsatte tv-optagelserne

Trine har derimod lidt mere gang i datinglivet.

- Det er ikke fordi, at der som sådan er noget nyt. Jeg dater lidt, men det er sådan set det. For det meste den samme person. Det er meget nyt, fortalte Trine, der dog ikke ville fortælle mere om den heldige fyr.

LÆS OGSÅ: Tobias Friberg og Daniel 'Lone Wolf' afslører vild nyhed