'Ex on the Beach'-stjerne taler ud om uvenskab med Fie Laursen

Nu svarer hun på rygterne om uvenskab og grænser, der er blevet overskredet.

De var begge i villaen i 2. sæson af 'Ex on the Beach', hvor både Fie Laursen og Cecilie Harder fik en del opmærksomhed fra drengene. Begge endte også i forhold, der i sidste ende ikke holdt. Og begge har også lavet noget af et karrieskift efterfølgende.

LÆS OGSÅ: Rørende video: Dennis Knudsens sidste farvel til datteren

Både Fie og Cecilie er nemlig både på OnlyFans (amatørporneside, red.) og en dansk webcamside, og det er altså herigennem, at der er opstået en del rygter omkring deres relation.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Ex on the Beach-stjerne er blevet mor

Tilbage i sommer rejste Cecilie nemlig til Marbella, hvor det ikke er en hemmelighed, at Fie Laursen bor. Her blev Fie både tatoveret af Cecilie, der også arbejder som tatovør, og så havde de også planer om at de skulle lave nogle OnlyFans-film sammen.

Kort tid efter rejste Cecilie Harder dog hjem igen, og rygterne gik efterfølgende på, at Fie Laursen skulle have overskredet Cecilies grænser, og at de nu var blevet uvenner.

LÆS OGSÅ: Teitur efter tiden i fængsel: Jeg er chokeret

Efterfølgende er Fie Laursen også begyndt at dele videoer på Instagram, hvor det ses, at hun får sine tatoveringer fjernet, hvilket har været brænde på rygte-bålet. Nu har Cecilie dog valgt at svare på rygterne i en spørgerunde på Instagram.

- Jeg tog ikke hjem tidligere end planlagt. Jeg tog hjem efter 10 dage, som hele tiden var planen. Min kæreste troede dog, jeg kom hjem efter 13 dage, og jeg overraskede ham derfor, fortæller hun sine følgere.

LÆS OGSÅ: Nikolaj og Anne tager næste skridt i forholdet

Stadig veninder

Hun svarer efterfølgende også på spørgsmålene om Fie Laursens tatoveringer i samme story.

- Hvad Fie gør med sin krop, er helt op til hende. Jeg blev betalt for mit arbejde, og jeg har derfor intet at være negativ over. Fie og jeg er stadig venner, og det ændres ikke.

- Man kan sagtens skifte mening og ikke føle, det passer alligevel. Det jokede Fie og jeg også om, og at hun bare kunne få det fjernet. Det har hun valgt at gøre, og det har jeg ærligt intet problem med, fortæller hun og deler også, at Fie Laursen angiveligt skulle have valgt at beholde én af de tatoveringer, som Cecilie har lavet.

LÆS OGSÅ: Husker du Trine Blondie fra Kongerne? Her er hun i dag