'Ex on the beach'-stjerne ramt af hjertekrampe

Line Maria har i ti år kæmpet med kramper i hjertet, der af og til rammer. Det gjorde de i denne uge, og hun ved godt, hvad årsagen til kramperne er.

Tidligere på ugen var der stille på Line Maria Busks sociale medier, og det var der en helt særlig grund til.

LÆS OGSÅ: UPS! Glemte bryllupsdag

Artiklen fortsættes under videoen med Jeppe, der er med i den nye sæson 'Ex on the beach'... 

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Cille og Christie: Hun har blokeret mig

- Jeg havde desværre en hjertekrampe i morges, hvilket jeg jo lider en smule af. Jeg har døjet med hjertekramper i over 10 år, så det er ikke noget akut eller noget, der skal undersøges, fortæller den tidligere deltager i 'Ex on the beach' i en story.

Hun har før haft den form for hjertekrampe, og derfor ved hun præcis, hvordan hun skal reagere, når det sker.

- Det er udelukkende min krop, der siger fra og beder mig om at skrue lidt ned. Så det vil jeg gøre. Telefonen bliver lagt på hylden i hvert fald ind til i morgen, og så tager jeg den derfra. Nu vil jeg give min krop lidt ro, lyder det.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-deltager i tvivl efter kønsskifte: Skal jeg opereres?

Line Maria har tidligere forklaret, hvad det er, der er galt med hendes hjerte. Hun har en fibersprængning i musklen omkring hjertet, og der er desværre ikke en behandling mod kramperne.

– Det er rimelig sjældent, man ser det hos nogen i musklen omkring hjertet, for der er mange, der kender det at have en fibersprængning i musklen i benet for eksempel, og så skal man slappe lidt af, og så går det egentlig væk. Men hjertet slår jo hele tiden, det slår hver evig eneste dag, så man kan ikke rigtig komme af med den her fibersprængning omkring hjertet, fordi hjertet hele tiden banker ind på, og den får ikke lov til at slappe af. Så status er, at der er heldigvis ikke andet galt, men mine kramper har bare været meget voldsomme her i går og i dag, har Line Maria tidligere forklaret sine følgere på Instagram.

Hun har tidligere oplevet at have anfald med hjertekramper i mange timer og er blevet hasteindlagt, men denne gang var det en mere mild omgang, som hun tog helt roligt.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-fyr efter programmet: Endte i voldelig situation