Jonas og Simone slog op i sommeren sidste år. De fandt hinanden i anden sæson af 'Ex on the Beach'. Jonas er Simones seneste kæreste, og derfor kom det som en overraskelse for mange, at Simone i januar måned annoncerede sin graviditet med en anden (anonym) mand (Foto: Janus Nielsen)
Jonas og Simone slog op i sommeren sidste år. De fandt hinanden i anden sæson af 'Ex on the Beach'. Jonas er Simones seneste kæreste, og derfor kom det som en overraskelse for mange, at Simone i januar måned annoncerede sin graviditet med en anden (anonym) mand (Foto: Janus Nielsen)

'Ex on the Beach'-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Forholdet har skrantet den sidste uges tid, og nu er der kun kold luft tilbage mellem 'Ex on the Beach'-parret, der har hver sine grunde til, at forholdet måtte slutte.

I 'Ex on the Beach'-villaen i Mauritius begyndte kærligheden at blomstre mellem deltagerne Jonas og Simone. De to fortsatte flirten efter hjemkomsten, og i april blev kærestetitlen officielt sat på.

Men nu er kærligheden brast, og det i så voldsom en grad, at Jonas og Simone ikke længere snakker sammen. Det bekræfter både Jonas og Simone overfor Realityportalen.

- Jeg har valgt at sige stop med Simone på baggrund af mange ting. Det er virkelig en lang historie, men kort sagt handler det om, hun ikke giver sig selv 100 procent i et forhold. Jeg kan ikke arbejde med én, der ikke kan prioritere og pleje et forhold på normal basis. Hun har gentagende gange sagt det ene, men gør det tredje. Alt i alt er hun utilregnelig, forklarer Jonas om forholdets endeligt.

Selv om Simone og Jonas nu ikke har snakket sammen siden i forgårs, hvor parret slog op og blokerede hinanden på de sociale medier, så har Simone regnet ud, hvorfor Jonas synes, forholdet skulle afsluttes.

- Han vil hundrede procent udtale, at mine prioriteringer er forkerte, at jeg ikke har tid til ham og sådan noget, og det er også til dels rigtigt, lyder det fra Simone.

LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Laila fra 'Nyskilt' fortæller om sin ulidelige kærestesorg

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

"Han har jo et gigantisk stort hashmisbrug"

Simone har dog også sine egne grunde til, hvorfor det ikke længere skulle være de to.

- Jeg vil sige, at jeg tror bare, at hans livstil er enormt meget anderledes end min. Det er ikke noget hate imod ikke at have noget arbejde, fordi det ved jeg godt, at det kan ske for alle. Men jeg går på arbejde hver dag, og det gør han ikke, så når jeg har fri, så regner han bare med, at vi skal ses og det ene og det andet, og det er bare ikke altid, jeg lige føler for at lave alt muligt, forklarer Simone.

LÆS OGSÅ: CHOK: Endnu et ‘Ex on the Beach’-par er gået fra hinanden

Dog har hun også haft en særlig betænkelighed ved Jonas, som faktisk har været et vedvarende problem i det fire måneder lange forhold.

- Det er ikke for at udstille Jonas eller noget, men han har jo et gigantisk stort hashmisbrug, og det har jeg bare rigtig svært ved. Til at starte med løj han rigtig meget omkring det, og det gjorde det endnu værre. Og så tror jeg bare, at jeg trak mig lidt, fordi så koncentrerer jeg mig bare rigtig meget om mit arbejde og mine venner og veninder og mine hunde, og det er selvfølgelig heller ikke fedt, at man oplever ens kæreste trække sig fra én. Det kan jeg udmærket godt forstå, lyder det fra Simone, der fortsætter:

- Så han har fuldstændig ret i det der med, at jeg prioriterer min tid forkert og sådan noget, men i bund og grund var det egentligt nok bare, fordi jeg til sidst - det er lidt tarveligt at sige - mistede interessen, fortæller Simone.

Dog kan Jonas slet ikke genkende beskyldningen om, at han skulle have haft et usundt forhold til hash, mens de to dannede par.

- What the fuck, jeg har ikke røget, mens jeg var sammen med hende. Hun er helt væk. Jeg kan forstå, hun skal finde en grund, fordi hun har ondt i røven over, jeg slog op, lyder det fra Jonas, da Realityportalen forholder ham for Simones forklaring.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

Slået op flere gange

Faktisk har forholdet mellem Jonas og Simone skrantet den sidste uges tid. Parret slog endda op i sidste uge, men Simone fortæller, at hun begræd forholdets endeligt og rakte ud efter Jonas, der gav hende en chance til. Det samme fortæller Jonas.

- Jeg slog op med Simone for en uges tid tilbage, hvorefter hun så ringede et par dage efter og ville snakke. Det tog jeg mig tid til i håb om, hun forstod og havde lært. Og jeg var så godhjertet at give det en chance i håb om, det ville blive bedre, fortæller Jonas.

Desværre fortrød Simone, og det blev for meget for Jonas, der derfor gav definitivt op på forholdet.

- Jeg elsker hende stadig som fandens ind i helvede, og det gør også så fucking ondt at se, at det aldrig når at blive helt godt igen. Men jeg har ikke lyst til at være i et forhold, hvor jeg skal gå rundt og være ked, frustreret og vred hele tiden. Det er livet sgu for kort til, forklarer Jonas.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Derfor snakker vi ikke sammen længere

- Jeg skal ikke have noget at gøre med hende mere, understreger Jonas.

I forgårs var han vendt tilbage med favnen fuld af blomster til Simone, der havde ønsket at arbejde på forholdet. Men da Simone så fik, hvad hun havde ønsket sig, fandt hun ud af, at det alligevel ikke var det rigtige, fortæller hun.

- Det er vildt tarveligt sagt, men jeg kunne bare mærke, at det var nok ikke lige var det, jeg ville. Så kommer man bare til at være lidt strid, og så sagde jeg til ham, at han behøvede ikke at være hos mig, fordi han snakkede grimt.

- Så kørte han, og så ringede han til mig - jeg tror, han ringede sådan 34 gange og lagde 13 beskeder - og fordi jeg ikke tog telefonen, så blev han sur, og så skrev han et eller andet om, at det gad han ikke mere. Han har blokeret mig på Facebook, Instagram og Snapchat, forklarer Simone om det, som både hende og Jonas betegner som deres forholds afgørende endeligt.

- Jeg har stadig ikke svaret ham. Så det er ikke fordi, at det er sådan, at jeg er ked af det, jeg var ked af det her forleden dag, og jeg synes jo i bund og grund at han er en rigtig god fyr, men der er bare mange ting, der nok ikke lige stemmer overens, afslutter Simone.

LÆS OGSÅ: UPS: Boris Laursens nye sang er ude før tid

LÆS OGSÅ: Derfor er det forbudt at fejre fødselsdage på ‘Paradise Hotel’