'Ex on the beach'-par afslører: Sådan blev vi kærester

Hun ventede og ventede, og så skete det, da hun ventede det mindst.

Sofie-Mai og Olivers forhold startede turbulent ud i Caribien, da de begge var med i 'Ex on the beach'. Oddsne for en fælles fremtid hjemme i Danmark, så ofte ud til at hænge i en tynd tråd, når bølgerne gik højt inde i villaen.

Artiklen fortsætter under videoen, med Bianca og Sofie-Mai, som snakker om deres kærlighedsliv til 'Vi elsker 90'erne' 2022. 

LÆS OGSÅ: Philine frygter at blive single

Men tråden er blevet stærk, og der er også kommet lås på, for de to 'EOTB'-stjerner er blevet kærester.

Noget som Sofie-Mai havde ventet længe på.

- Det har sgu ikke været helt nemt at vente så længe på, at Oli spurgte, om vi skulle være kærester, fortæller den 21-årig realitydeltager i programmet 'Efter Ex'.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard advarer mod ny trend

Måden det skete på, var dog ikke lige som, Sofie-Mai havde forventet det.

- Så spørger han fandme en morgen, hvor jeg ligger derhjemme med tømmermænd! Men det var helt perfekt, for jeg havde ikke forventet det, og det var bare lige præcis, som det skulle være, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: WHAT! Den her straf er aldrig før set i 'Paradise'

Frygtede Oli på skærmen

Sofie-Mai er klar over, hvilket stykke mandfolk, hun har fået sat kløerne i, og at andre nok også finder Oliver attraktiv.

- Det er da klart, at jeg frygter lidt når Oli kommer på skærmen, fordi han er jo en hunk. Der skal helt sikkert nok være piger i Olis DM, fortæller Sofie-Mai, som i sin tid, godt kan kunne blive lidt nervøs over tanken, om at Oli skulle på tv.

LÆS OGSÅ: Hotte kendisser: Vilde i varmen

Nu er 'Ex on the beach' slut, men du kan følge med i 'Efter Ex' på Discovery+.