'Ex on the Beach'-Mark afslører: Monique og jeg hygger igen

Efter en turbulent tid går det nu godt med Mark og Monique igen.

Der er ingen tvivl om, at der både har været op-og nedture, siden Mark og Monique mødte hinanden under optagelserne til 'Robinson Ekspeditionen' tilbage i 2015.

I dag har de to børn sammen, men danner ikke par, og det har bestemt ikke altid været nemt. Blandt andet var de i Statsforvaltningen sidste år, og ifølge Mark var der også alvorlige problemer mellem de to, da han takkede ja til at medvirke i 'Ex on the Beach' tidligere i år. 

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par er gået fra hinanden efter utroskab og løgne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Marks exit i 'Ex on the Beach'.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Nu ser alt dog ud til at være i den skønneste orden igen:

- Det går sindssygt godt med mig. Jeg har det perfekt for tiden, og det hele spiller bare. Jeg render rundt og hygger mig, og jeg har fået det sindssygt godt sammen med mine pigers mor, Monique, igen, så vi har det bare strålende. Alt spiller bare. Vi har det rigtig godt sammen nu, ikke bare omkring børnene, men også med hinanden. Vi hygger os, ser serier og spiser mad sammen. Det er bare rigtig godt, fortæller en glad Mark til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: WOW! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par skal giftes

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Han tilføjer dog, at fordi det går godt med Monique, er det ikke ensbetydende med, at det går godt med kærligheden.

- Kærlighedslivet går ad helvede til, der har ikke rigtig været noget siden Katarina, men det er nu også fint nok. Jeg har ikke brug for en kæreste lige nu, jeg fokuserer på mine børn og min fritid, forklarer han og løfter lidt af sløret for, om han vender tilbage til skærmen:

- Jeg ved ikke, om jeg skal være med i mere tv. Det kan være det kommer på et tidspunkt, så lad os se, hvad der sker. Man ved jo aldrig. Måske kommer der noget senere i år eller måske i starten af næste år. Man ved aldrig, hvad der sker med Mark Slem, siger han hemmelighedsfuldt.

Se hele interviewet med Mark øverst i artiklen, hvor han også afslører, om han og Monique skal have endnu et barn sammen i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Endnu en realitybabe får program om sine bryster

LÆS OGSÅ: CHOK: Fie og Frederik er blevet gift